Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cum comentează Filip dorința FCSB-ului ca Dinamo să nu fie în play-off + reacție despre oferta de la Hajduk

[starttext]






Steliano Filip, căpitanul lui Dinamo, știe de ce FCSB nu vrea ca rivalii să fie în play-off. Nu vorbește despre o "alianță" cu CFR Cluj, ci despre meciurile directe dintre cele două formații.




"Este normal (n.r. că FCSB să nu o vrea pe Dinamo în play-off), pentru că ştim cu toţii ce înseamnă un meci Steaua - Dinamo şi nu se ştie dinainte câştigătoarea. Şi de aceea, cred că prin forţa noastră, şi împreună cu fanii, îi putem învinge.

Îmi doresc să câştigăm (n.r. meciul cu FCSB din sezonul regulat). Dar până la meciul cu ei, cum am spus, avem un meci foarte greu cu Craiova. Mie, sincer, îmi plac meciurile astea tari, pentru că acolo îţi arăţi valoarea", a declarat Steliano Filip la TV Telekom Sport.

...despre situația de la club: "Nu este normal ca Dinamo să fie pe locul 7. Dinamo trebuie să se bată an de an la titlu sau la Cupe. E normal ca fanii să reacționeze pentru că aici e Dinamo. Toți suntem supărați pentru că nu suntem unde ne-am dorit. A fost dificil, dar am trecut peste".

...despre oferta de la Hajduk: "Am auzit şi eu discuţii, dar acum vreau să fiu concentrat la antrenamente, să mă pregătesc cât mai bine. Dacă va fi ceva oficial, atât eu cât şi clubul vom lua în calcul oferta. Vorbim despre Hajduk Split şi eu cred că fotbalul din Croaţia este unul puternic. E o echipă de tradiţie, dar nu ştiu. Vom vedea", a declarat Steliano Filip.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii