Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Conform latifundiarului, Cristi Borcea va reveni la Dinamo imediat după ce va ieși din închisoare

[starttext]




FOTO: Gazeta Sporturilor



Dar nu oricum. Borcea s-ar fi răzgândit, conform finanțatorului stelist, abia după ce a văzut rezultatele unui sondaj GSP.ro!




"Vreau să vă spun ceva în premieră, ceva ce n-am mai spus. Am vorbit cu finul Borcea, a plâns de bucurie când a văzut un sondaj în care a fost votat de 18.000 de oameni care îl vor la Dinamo. O să intre în fotbal când iese din pușcărie, vine pentru a se lupta cu mine!

Doar din sezonul viitor ar putea investi Borcea, alături de alți doi investitori, așa mi-a spus. La Dinamo el va comanda, el vrea să pună tot la punct milimetric. E posibil ca Negoiță să rămână, cred că va rămâne, e dinamovist. Unul ar putea fi Badea, al treilea nu-mi dau seama cine ar putea fi", a declarat Gigi Becali, la Pro X.

Pe 22 ianuarie, jurnalistul Decebal Rădulescu anunțase în premieră că Borcea e gata să revină la club după ce va fi eliberat din închisoare. Acesta afirma la acea vreme că Borcea nu ar urma să vină singur, ci împreună cu Ioan Becali.

Într-un sondaj realizat de GSP.ro tot pe 22 ianuarie, imediat după anunțul jurnalistului, 17.071 dintre respondenți, adică un procent de 66%, au votat pentru o revenire a lui Borcea la Dinamo.



Cristi Borcea se află în continuare sub arest după condamnarea primită în martie 2014 în Dosarul Transferurilor. Acesta ar urma să fie eliberat în luna aprilie a acestui an.

Borcea a fost la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe.

Dacă Borcea revine la Dinamo, refrenul "Vine, vine Borcea cu spartanii" va fi din nou la modă în Ștefan cel Mare ;)

sursa: www.gsp.ro
[endtext]


Comentarii