Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Motivul incredibil pentru care Dinamo nu poate să scape de un jucător

[starttext]


FOTO: Gazeta Sporturilor





Maxi Oliva a fost la un acord distanţă de a părăsi pe Dinamo şi a se întoarce în patria natală, la Newell's Old Boys.


 


Doar că fundaşul stânga argentinian a fost blocat tocmai de conaţionalii lui! Mai exact, federaţia din ţara natală a refuzat să înregistreze un contract semnat prin fax, iar afacerea a picat definitiv.

Cel puţin până la vară, întrucât nu se mai pot înregistra tranzacţii, perioada de transferuri s-a încheiat pentru argentinieni pe 25 ianuarie.

Cei de la Newell's n-au putut să rezolve din scurt deplasarea lui Maxi în ţara natală, Oliva n-a avut cum să plece din România, aşa că povestea s-a încheiat nefericit pentru apărător.

CE VREA OLIVA
Dacă în Argentina s-a închis, sud-americanul are doar două opţiuni:

1. Să spere că se mai poate rezolva ceva în Bulgaria sau prin ţările pe unde a mai fost propus în Europa, dar şi aici este o luptă contracronometru.

2. Să aibă nevoie Vasile Miriuţă din nou de el. După plecarea lui Steliano Filip la Hajduk Split, Dinamo a rămas în Nica şi în Olteanu ca fundaşi stânga. Constantin a mai jucat în acea bandă, însă depinde de desele probleme medicale, Vlad a revenit după împrumutul la Voluntari.

Oliva n-a fost luat în cantonamentul din Cipru şi a rămas să se pregătească individual la Săftica. Jucătorul n-ar vrea să părăsească Dinamo şi România, aşteptând un semn din partea staff-ului tehnic.

26 de partide
a adunat sud-americanul la Dinamo şi 4 assist-uri din vara 2016 până în prezent


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii