Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Asta e noua ordine de la Dinamo

[starttext]




FOTO: Raed Krishan



Dinamo s-a specializat în ultimele perioade de transferuri în achiziționarea fotbaliștilor croați. Pesici, venit de la Hajduk Split, e ultimul dintr-un șir de 4 jucători care au confirmat în "Ștefan cel Mare" în ultimii 3 ani.




Nu e mercato fără ca Dinamo să aducă măcar un fotbalist croat. Excepție nu a făcut nici această pauză competițională, "câinii" reușind să-l achiziționeze pe mijlocașul stânga Ivan Pesici (29 de ani) de la Hajduk Split.

"Pesici e un jucător foarte bun, băieții l-au integrat foarte bine. E un jucător care ne va ajuta foarte mult. un jucător pe care mi l-am dorit și îi voi da șanse", declara Miriuță în urmă cu două zile.

Pe lângă Pesici, alți 4 dinamoviști au avut evoluții apreciate în ultimele sezoane. Startul a fost dat de Rednic în sezonul 2015-2016, când i-a adus dintr-un foc pe Puljici, Palici și Vojnovici.

Antun Palici a fost cel mai longeviv dintre cei trei. Mijlocașul de creație a intrat în primul "11" și nu a mai ieșit până în momentul plecării din vara lui 2017, fiind unul dintre cei mai constanți jucători ai ultimilor ani.

Adus de Rednic, Vojnovici a primit imediat banderola , devenind ulterior un adevărat lider în vestiar. Deși a avut evoluții apreciate, a plecat de la echipă în iarna lui 2015.

Ante Puljici, un alt croat adus în acel sezon, a început campionatul pe banca de rezerve, dar l-a terminat impresionat, fiind printre cei mai buni fundași centrali din țară. Dinamo nu a putut să-l cumpere definitiv și l-a pierdut la finalul campionatului.

Moda croaților la Dinamo a continuat și în perioada lui Ioan Andone. "Câinii" l-au adus în sezonul trecut pe fundașul Luka Marici. Mai mult rezervă, croatul nu a reușit să se impună în echipă, dar nici nu a greșit flagrant atunci când a fost introdus.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii