Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ar vrea să cumpere Dinamo: "Trebuie bani pentru investiții" » Critică deciziile clubului

[starttext]






Ioan Andone, fost antrenor la Dinamo, a vorbit despre actuala situație de la echipa alb-roșie.




Fostul tehnician a spus că nu are bani pentru a investi la Dinamo și a criticat deciziile luate de șefii clubului din "Ștefan cel Mare".

"Nu am eu banii necesari să cumpăr Dinamo, că aș cumpăra echipa. Acum am văzut că nu se mai vorbește de vânzare, ci de play-off. Oricum vânzarea va fi în vară, dar trebuie să găsească și cumpărătorul. Bani să cumperi Dinamo găsești, dar trebuie și pentru investiții, cel puțin dublu față de cât plătești pentru club.

Șefii clubului vând repede pentru că nu știu dacă vor mai avea oferta respectivă pentru el. În fotbal sunt două strategii: vinzi repede orice jucător, la prima ofertă și cauți să aduci din urmă tot timpul sau aștepți performanța și cupele europene ca să vină banii de acolo și să vinzi unul sau doi jucători pe bani mai mulți. Nu cum a fost la mine, când s-au vândut 5 titulari. Ce performanță să faci fără 5 titulari?

Dinamo are 4 meciuri extrem de grele și îi va fi greu, dar nu imposibil. Dacă începe bine, se poate califica, chiar dacă are și meciul cu Steaua. Va fi foarte greu. Dacă bate pe Craiova în primul meci, vom discuta altfel. Vasile Miriuță încearcă să facă și el ce poate în condițiile pe care le are, dar îi este greu și lui", a spus Ioan Andone la TV Digi Sport.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii