Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviștii muncesc din greu în cantonament » 5 jucători n-au rezistat la antrenament

[starttext]


FOTO: Ionuț Iordache





Dinamoviștii trag tare în cantonamentul din Limassol, Cipru, iar Vasile Miriuță și preparatorul Paulo Potocnik îi supun la antrenamentele extrem de dificile pe jucători.




Fundașul Georgios Katsikas s-a antrenat separat, acuzând probleme la genunchi. Nici Marici nu s-a pregătit alături de colegii săi. De asemenea, Nica și Nistor au rămas pe margine, semn că antrenamentele lui Miriuță sunt foarte grele.


Totuși, nu a lipsit distracția, Steliano Filip și Vasile Miriuță având un schimb de replici amuzant.

Miriuță: "Hai, Steliano, că nu pot să mă bag peste Paulo"
Filip: "La amicalul de mâine joacă staff-ul".

Și Nascimento a abandonat antrenamentul, moment în care Nemec a bombănit în slovacă. Mijlocașul portughez a vrut să afle ce a spus atacantul, iar Dănciulescu a glumit rapid. "Că vrea ușor spre autocar".

În plus, în absența lui Jaime Penedo, care încă nu a ajuns în cantonament, portarii lui Dinamo, Muțiu, Eșanu și Brănescu, trag tare pentru a-l impresiona pe Miriuță și pentru a câștiga locul de titular.

Amicale Dinamo:

18 ianuarie: Dinamo vs Aris Limassol (Cipru)
22 ianuarie: Dinamo vs Austria Viena (Austria)
24 ianuarie: Dinamo vs Termalica BB (Polonia)

FOTO: Ionuț Iordache
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii