Ultima Postare

Dinamo ridică tonul: Clubul ripostează vehement după verdictul Comisiei de Disciplină!

  După evenimentele tensionate dinaintea partidei directe din 8 martie dintre Dinamo și UTA, ambele  echipe au fost sancționate dur. Autoritățile jandarmeriei din București au comunicat oficial că au  semnalat incidentele către organismele fotbalistice relevante. Într-o declarație oficială solicitată de Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, au fost transmise următoarele informații: La cererea jurnalistului de la iAMsport.ro , Direcția Generală de Jandarmerie a Municipiului București a furnizat o declarație oficială. ”Jandarmeria Capitalei confirmă faptul că a sesizat cele două foruri fotbalistice cu privire la incidentele petrecute la meciul de fotbal DINAMO - UTA ARAD. Precizăm faptul că, în corespondență, am adus în atenție incidentele provocate de suporteri și am  solicitat Federației Române de Fotbal și Ligii Profesioniste de Fotbal analizarea acestora, conform  competențelor și regulamentelor specifice”.Dinamo a emis oficial un comunicat în urma

Post Top Ad






Miriuță dă ultimele detalii de la Dinamo » În ce condiții vor mai pleca jucători

[starttext]








Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuță, a vorbit despre rezultatele din perioada de pregătire și a anunțat că de la echipă ar mai putea pleca jucători, în funcție de ofertele pe care le primește clubul.




"Sunt foarte mulţumit, e o perioadă foarte bună, sunt mulţumit şi de jucătorii care au venit, s-au pregătit foarte bine alături de cei pe care i-am avut. Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere.

A plouat mult în Cipru, chiar mi-a zis cineva că nu a plouat vreo 3 ani cum a plouat în ultimele zile, dar a fost o perioadă bună, cu jocuri bune, ne-am pregătit bine. Contează mai puţin acum că a plouat”, a declarat Vasile Miriuţă conform TV Telekom Sport.

...despre transferuri: "Mă bucur pentru Steliano (n.r. Filip a plecat la Hajduk Split), acum Sergiu Hanca e căpitanul echipei, Nedelcearu e vice. Eu zic ca la vară să plece amândoi, după ce vom intra în play-off şi ne vom bate acolo, sus. În viaţă nu poţi să ştii niciodată ce se întâmplă de pe azi pe mâine.

Nu aş putea spune că nu mai pleacă nimeni, în zilele următoare nu putem şti dacă va veni vreo ofertă pentru vreunul dintre jucători. Deocamdată nu pleacă nimeni, dar nu ştim ce va fi zilele următoare. De venit deocamdată nu, s-ar putea, dar deocamdată nu, la ora asta nu”

AMICALE ÎN CIPRU:
DINAMO vs Aris Limassol (Cipru) 5-0 (1-0)
Au marcat: M. Popescu (45), Nemec (76, 81), Nistor (78), Corbu (87)
DINAMO vs Austria Viena (Austria) 3-2 (1-0)
Au marcat: Nedelcearu (29), Nemec (53, 61) / Kadiri (47), Alhassan (49)
DINAMO vs Termalica B.B. Nieciecza (Polonia) 1-0 (1-0)
A marcat: Salomao (42 pen.)

dinamo
DINAMO
Antrenor: Vasile Miriuţă (confirmat)
Veniri: Nistor (CFR Cluj), Popa (Botoşani), Popescu (Voluntari), Olteanu (Voluntari), Monroy (Petah Tikva), Pesici (Hajduk)
Plecări: Costache (CFR Cluj), Anton (Anzhi), Filip (Hajduk Split)

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii