Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Noi probleme la transferul lui Rivaldinho. Bulgarii l-au chemat la vizita medicală

[starttext]




rivaldinho






Brazilianul Rivaldinho a ajuns la Sofia. Șefii de la Levski Sofia i-au solicitat să facă vizita medicală, iar dacă totul va fi în regulă i se va propune un contract.




"Am renunțat la el pentru că a venit alt jucător în atac (n.r. Daniel Popa). În plus el era și accidentat, îl supăra o pubalgie, iar eu am nevoie de războinici pentru finalele ce ne așteaptă", a explicat Vasile Miriuţă, antrenorul echipei Dinamo, motivele despărţirii de băiatul lui Rivaldo.

Jurnaliștii de la Sportal bg. au scris că tratativele sunt în continuare complicate. Levksi Sofia îl vrea, dar doar din postura de jucător "liber de contract". Dinamo l-a pus pe lista de transferuri, dar nu este de acord să-l lase să plece gratis.

Jurnaliștii bulgari susțin că dinamoviștii l-a cerut la schimb pe românul Neluț Roșu, un fotbalist care a jucat doar 4 meciuri la Levski, dar s-au răzgândit după ce l-au achiziţionat pe mijlocaşul Dan Nistor de la CFR Cluj. Acum solicită bani, ca să renunțe la Rivaldinho.

Atacantul sud-american a vizitat baza și cantonamentul și este încântat de condiţii. La echipa aflată pe locul 3 în campionatul bulgar ar urma să câștige 10.000 de euro pe lună, în timp ce în România primea 8000 de euro pe lună.

Rivaldinho are 22 de ani şi este fiul lui Rivaldo, fostul câştigător al "Balonului de Aur". În acest campionat a jucat 19 meciuri şi a înscris 4 goluri.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii