Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






DINAMO - CS U CRAIOVA. Dinamo vinde bilete pentru meciul cu CS U Craiova » Cât costă cel mai ieftin tichet + unde se joacă partida

[starttext]



FOTO: Raed Krishan




Clubul Dinamo a anunțat astăzi, prin intermediul site-ului oficial, că a pus în vânzare biletele pentru meciul de duminică cu CS U Craiova.





Tichetele pot fi comandata online, de pe site-ul bilete.ro, iar începând de vineri vor fi disponibile și la casele de bilete din "Ștefan cel Mare".

10 lei
costă cel mai ieftin tichet la Dinamo - CS U, la cele două peluze

Duelul dintre Dinamo și CS U Craiova va avea loc duminică, de la ora 20:45, pe arena din "Ștefan cel Mare". Partida va fi  în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

PREȚURI
Tribuna 0: (sectoarele 3, 4, 5, 6): 40 lei
Tribuna I: (sectoarele 1, 2, 7, 8): 35 lei
Tribuna a II-a: (sectoarele 19-26): 25 lei
Peluza Cătălin Hîldan: (sectoarele 9-18): 10 lei
Peluza Sud (sectoarele 30-35): 10 lei

PROGRAMUL CASELOR DE BILETE:
Vineri, 2 februarie
Şos. Ştefan cel Mare: 12:00-18:00

Sâmbătă, 3 februarie
Şos. Ştefan cel Mare: 12:00-18:00

FOTO: Raed Krishan
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii