Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Varianta blatului la amicalul lui Dinamo, negată vehement: "Aris a jucat cu echipa a treia, trebuia să fie 10-0"

[starttext]



dinamo aris antoniou



"Mi-a spus că a fost echipa a treia a lui Aris şi că ar fi trebuit să se termine 10-0 după cum s-a jucat. Au fost foarte mulţi jucători între 17 şi 19 ani şi doar patru titulari. Unul dintre ei, Alex Ioniţă", a povestit Dan Filoti.



Totodată, Antoniou a precizat că Aris a schimbat portarul la scorul de 4-0, nu la pauză, aşa cum a apărut informaţia iniţială, şi a explicat că cele două persoane suspecte care au apărut la un moment dat în spatele porţii formaţiei cipriote erau antrenorul de portari şi un jucător de rezervă.

Aflat în lotul lui Aris, fostul rapidist Alex Ioniţă I a ales să joace în acest amical pentru că "a fost răcit şi a vrut să aibă meciuri în picioare", a completat Dan Filoti.

Aflată în lupta pentru evitarea retrogradării în Cipru, Aris Limassol, penultima în clasament, a ales să se prezinte cu o echipă experimentală la partida cu Dinamo pentru a-şi menaja titularii în vederea meciului de campionat cu Apollon, ocupanta locului 2, care va avea loc duminică.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii