Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Miriuţă, plin de optimism după cantonamentul din Cipru: ”Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere!”

[starttext]


Miriuţă, plin de optimism după cantonamentul din Cipru: ”Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere!”



Vasile Miriuţă se declară foarte mulţumit de cantonamentul pe care l-a făcut în Cipru, dar şi de jucătorii pe care i-a transferat. Antrenorul lui Dinamo a vorbit şi despre plecarea lui Steliano Filip.



Dinamo a revenit după cantonamentul pe care l-a desfăşurat în Cipru şi este gata pentru ultimele patru etape din play-off. Vasile Miriuţă s-a întors foarte mulţumit şi spune că jucătorii sunt acum pregătiţi să lupte pentru calificarea în play-off:

”Sunt foarte mulţumit, o perioadă foarte bună, mulţumit şi de jucătorii care au venit, s-au pregătit foarte bine cu cei pe care i-am avut. Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere [...] A plouat mult, chiar mi-a zis cineva că nu a plouat vreo 3 ani cum a plouat în ultimele zile, dar a fost o perioadă bună, jocuri bune, ne-am pregătit bine. Contează mai puţin acum că a plouat”, a declarat Vasile Miriuţă.

Dinamo l-a pierdut în această iarnă şi pe Steliano Filip, cel care a fost căpitan. De altfel, la Dinamo a devenit o tradiţie ca purtătorul de banderolă să se transfere. Acum, căpitan este Sergiu Hanca, dar Miriuţă nu este îngrijorat că şi acesta va pleca:

”Pai nu chiar, mă bucur pentru Steliano, acum Sergiu e căpitanul echipei, Nedelcearu e vice, eu zic că la vară să plece amândoi, după ce vom intra în play-off şi ne vom bate acolo, sus. În viaţa nu poţi să ştii niciodată ce se întâmplă de pe azi pe mâine. Nu aş putea spune că nu mai pleaca nimeni, în zilele următoare nu putem şti dacă va veni vreo ofertă pentru vreunul dintre jucători. Acum, deocamdată, nu pleacă nimeni, dar nu ştim ce va fi zilele următoare. De venit, deocamdată nu, s-ar putea, dar deocamdată nu, la ora asta nu”, a mai spus Miriuţă.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii