Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Stop transferuri! Dinamo nu mai aduce pe nimeni. Singura variantă să se mai schimbe ceva

[starttext]



miriuta dinamo



Dinamo a încheiat perioada de mercato de iarnă. Trei jucători au fost aduşi înapoi după împrumuturi, alţi trei fiind achiziţionaţi. Miriuţă va mai lua în calcul alte mutări doar în eventualitatea în care alt jucător va pleca din Ştefan cel Mare.




Nistor, Pesic şi Aitor Monroy sunt mutările importante ale "câinilor" în această pauză competiţională. Ultimul pare cel mai mare câştig, în condiţiile în care tehnicianul a declarat despre acesta că e în primii trei mijlocaşi din Liga 1. Toţi trei vor fi titulari în primul "11" al lui Dinamo în primăvară şi vor încerca să pună umărul la realizarea obiectivului, calificarea în play-off.


Lor li se adaugă Popa, Olteanu şi Mihai Popescu, fotbalişti cu un real potenţial, reveniţi după împrumuturi. La rândul lor ei pot fi utili, dar în acest moment nu par a fi titulari de drept în formaţia lui Miriuţă.

Una care nu va mai suferi modificări, chiar dacă în atac echipa pare descoperită, după ce Bokila şi Rivaldinho au fost anunţaţi că sunt liberi să plece. În aceste condiţii, Nemec mai mult ca sigur va rămâne, varianta de background fiind reprezentată de Popa.

Potrivit informaţiilor Digi Sport, lotul pe care îl are acum Miriuţă la dispoziţie e exact cel care va începe partea a doua a campionatului. Doar dacă vând pe cineva, oficialii alb-roşilor mai iau în calcul să aducă pe cineva. Miriuţă este de părere c a acoperit toate posturile şi că actualul lot îi oferă perspective mari spre calificarea în play-off.

De altfel, în direct la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, tehnicianul din Ştefan cel Mare a lăsat de înţeles că e foarte mulţumit de campania de transferuri şi a comentat cu umor posibilitatea unei noi achiziţii. "Numai Papa Franscisc dacă mai vine. Nu mai am nevoie de nimeni. Să vină să ne miluiască în vestiar, să ne zică o rugăciune. Cu ăştia mergem la război. Ăştia suntem", a spus Miriuţă.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii