Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cum l-au vândut dinamoviștii pe Costache la CFR, fără știința antrenorului

[starttext]




colaj costache




Vestea că CFR Cluj s-a înțeles cu noua speranță a dinamoviștilor, Valentin Costache, a uimit la vremea respectivă. În noiembrie anul trecut, Digi Sport a anunțat, în exclusivitate, lovitura dată de CFR pe piața transferurilor, pentru o sumă cuprinsă între 700.000 și 800.000 de euro.



Cu toate acestea, conducerea dinamoviștilor nu l-au anunțat pe antrenorul de atunci, Vasile Miriuță, însă acesta a aflat singur, până la urmă. Prezent în studioul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, fostul antrenor al lui Dinamo a explicat cum su decurs lucrurile și cum a aflat de transferul mijlocașului ofensiv de 19 ani.


"Cu Costache, m-au anunțat cei de la CFR, cu o zi înainte, că l-au cumpărat. Nu dau nume cine. M-am întâlnit, după aia, cu domnul Negoiță și mi-a zis dânsul. El nu știa că eu știam dinainte. Eu am rămas într-o relație excelentă cu cei de la CFR, iar cei de la CFR m-au anunțat, că sunt băieți faini, cum zicem noi în Ardeal.

Mi-au zis: ți l-am luat pe Costache. Cine m-a sunat știu că nu glumește. Au fost câteva secunde. N-a fost o problemă, sunt obișnuit cu lucruri din astea. Am vorbit a doua zi cu Negoiță, mi-a zis că voia să mă anunțe. (...) Cu Costache, asta a fost, clubul avea nevoie de bani. Dânsul nu știa că eu aveam relația foarte bună cu CFR", a spus Vasile Miriuță.

Deși s-a înțeles cu clujenii încă din toamna anului trecut, Costache a fost prezentat la echipa din Gruia în ianuarie, iar antrenorul Dan Petrescu l-a folosit de 6 ori în campionat, de fiecare dată ca rezervă.

Înainte de a ajunge la CFR, mijlocașul ofensiv Valentin Costache, în vârstă de 19 ani, a fost legitimat la Dinamo între 2015 și 2018, iar în sezonul 2016-2017 a fost împrumutat în Liga 2, la CS Afumați. Pentru prima echipă a lui Dinamo a jucat de 18 ori și a marcat 4 goluri.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii