Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Adam Nemec a plecat tocmai până în Thailanda ca să participe la un turneu în care e implicată echipa Slovaciei

[starttext]





Adam Nemec a plecat tocmai până în Thailanda ca să participe la un turneu în care e implicată echipa Slovaciei. Atacantul a transmis că este gata să joace pentru  Dinamo după ce se întoarce de acolo.




Adam Nemec n-a mai jucat deloc în ultima lună pentru Dinamo, justificând că e accidentat, dar a plecat la începutul acestei săptămâni spre Bangkok ca să se alăture primei reprezentative a Slovaciei pentru un turneu de meciuri amicale în Thailanda. Atacantul de 32 de ani a devenit bun de joc pentru naționala sa la 7.800 de kilometri de București.

Golgeterul ediției trecute pentru dinamoviști s-a accidentat la Derby de România, suferind o ruptură musculară. A fost nevoit să încheie pe teren meciul cu FCSB (2-2), întrucât Vasile Miriuță alesese să facă toate schimbările, iar acest detaliu i-a agravat situația medicală. După aceea, Nemec n-a mai vrut să riște să intre mai devreme, dorind să urmeze cu sfințenie programul de recuperare.

CONDIȚIE: DOAR UN MECI
Slovacul a început deja antrenamentele normale alături de coechipierii din Ștefan cel Mare. Dar ar putea intra în calcule abia după ce revine din celălalt capăt al lumii, la meciul de campionat cu Juventus Colentina, de pe 31 martie. Oricum, înainte de a pleca spre Thailanda, din discuțiile avute între fotbalist și staff-ul roș-albilor a rămas ca atacantul să nu riște încă. "Nu va juca în primul meci, ci abia în al doilea, finala mare sau mică a turneului", au transmis dinamoviștii. Mâine, Slovacia va întâlni Emiratele Arabe Unite, iar duminică va evolua fie cu țara gazdă, fie cu Gabon, echipa lui Pierre-Emerick Aubameyang.

Adam Nemec, 32 de ani, termină contractul în vară cu Dinamo, și s-a vorbit de o posibilă revenire a sa la Zilina.

6 goluri
și 3 assist-uri a reușit Nemec pentru Dinamo în această ediție în 27 de meciuri

13 goluri
și 4 pase decisive a reușit atacantul slovac pentru "câini" în primul sezon petrecut la Dinamo, 2016/2017, în 31 de partide

11.000 €
este salariul lunar al atacantului

AMINTIRI: CIREȘELE L-AU ELIMINAT DIN BUNDESLIGA
Apropiații lui Nemec susțin că atacantul e un tip ghinionist. Și dau ca exemplu un episod care l-a retrogradat de la Kaiserslautern la echipa a doua a clubului din Bundesliga, după un sezon bun în prima divizie germană.

Atunci, după doar un antrenament al pregătirii de vară, Adam a vrut să culeagă niște cireșe din copacul aflat în propria grădină și s-a lovit rău de tot! S-a ales cu o comoţie, două coaste rupte şi o fractură de claviculă ce a necesitat o operaţie. A pierdut trei luni, a forțat revenirea apoi, după care a ajuns la formația secundă, urmând ulterior un traseu descendent, ajungând la Ingolstadt, Union Berlin, New York City și Willem II, până să semneze cu Dinamo.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii