Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo - Juventus Bucureşti, de la ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Echipele probabile

[starttext]



dinamo


Lider în playout, Dinamo întâlnește în această seară de la ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, pe teren propriu, Juventus Bucureşti. Oaspeţii sunt disperaţi după puncte: sunt pe ultimul loc, la patru puncte de salvare.





O singură partidă au pierdut dinamoviştii în precedentele 9 meciuri din Liga 1, 0-2 la Giurgiu, în rest au cinci victorii şi trei rezultate de egalitate. Juventus nu a pierdut ultimele trei jocuri disputate pe teren advers, toate acestea încheindu-se fără gol marcat (două remize albe la Botoşani şi una la Mediaş). Echipa lui Marius Baciu nu are nicio victorie în deplasare, în Liga 1.

Cele două echipe s-au mai întâlnit doar în sezonul regulat 2017-2018, când de fiecare dată s-a impus gruparea alb-roşie. A fost de fiecare dată 3-0 pentru trupa din Ștefan cel Mare.

"Ne-am pregătit foarte bine în aceste două săptămâni, știu că ne așteaptă un joc foarte dificil. Băieții sunt pregătiți pentru a înfrunta un adversar bun, pe care îl respectă" a precizat Florin Bratu, tehnicianul lui Dinamo. "Aș fi mulțumit cu un punct în meciul cu Dinamo, mai ales că jucăm în deplasare. E foarte important să nu pierdem, vom vedea ce va fi" a recunoscut Marius Baciu, antrenorul lui Juventus.

ECHIPELE PROBABILE:

Dinamo (4-2-3-1): Penedo - Romera, M. Popescu, Katsikas, Olteanu - Mahlangu, Nistor - Torje, Pesici, Salomao - D. Popa
Antrenor: Florin Bratu

Juventus (4-2-3-1): Drăghia - Kardes, Wallace, Leca, Popescu - Acolatse, V. Gheorghe - Drăghici, Băjenaru, Rabei - Elek
Antrenor: Marius Baciu

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii