Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Probleme pentru Bratu la Dinamo! ”Jucătorii n-au respectat ce le-a spus antrenorul!”

[starttext]





FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-JUVENTUS BUCURESTI, PLAY OUT, LIGA 1 BETANO (30.03.2018)



Problemele de la gruparea ”câinilor” par mult mai grave decât lasă de înțeles acest eșec usturător. Florin Bratu (38 de ani), tehnicianul roș-albilor, se pare că nu s-a impus în fața propriilor elevi, din moment ce aceștia nu au pus în practică deciziile tactice.



”E lipsă de motivaţie. Dinamo a întânit ultima clasată şi cele trei puncte trebuia adjudecate indiferent de modul în care se prezentau. Dar, jucătorii nu au respectat ce le-a spus antrenorul, aşa cum au şi recunoscut după partidă, şi asta ridică un mare semn de întrebare.

Mulţi jucători nu mai sunt cu gândul al Dinamo! Bratu lucrează mult pe partea motivaţională, dar jucătorii trebuie să priceapă, nu poate antrenorul să facă totul de unul singur”, a spus Ștefan Grigorie, fost jucător al lui Dinamo, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.

Daniel Popa, atacantul care a marcat singurul gol al lui Dinamo, a recunoscut după meci că el și colegii săi n-au ținut cont de sfaturile lui Bratu.

”"Nu am făcut jocul pe care l-am pregătit, ce ne-a spus Mister. Asta este, nu mai avem ce face, trebuie să ne pregătim pentru următorul meci. Nu am ascultat de sfaturile lui Mister şi asta ne-a costat.

Trebuia să jucăm mai agresiv, mai sus, dar noi nu am făcut aceste lucruri. Celor de la Juventus le trebuie puncte, au venit aici cu ambiţie şi spun eu că au meritat victoria”, a spus Popa, după meci, la Digi Sport.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii