Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Bratu a reuşit să-şi "monteze" elevii: "Au trecut peste eşecul cu play-off-ul"

[starttext]


Dinamo


Ajunsă în play-out, Dinamo are un program destul de încărcat în perioada imediat următoare. Florin Bratu spune că pentru echipa lui urmează o perioadă încărcată cu mai multe meciuri de disputat în doar opt zile.





Următorul meci al lui Dinamo este cel cu Juventus București, din etapa a 3-a a play-out-ului Ligii 1. Partida e programată vineri, 30 martie, la ora 20:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

Între timp, profitând de pauza generată de meciurile României cu Israel și Suedia, Bratu s-a familiarizat cu noii lui elevi.

”Ne-am cunoscut mai bine, am putut lucra mai bine pentru că aveam nevoie de a ne cunoșate și a interacționa mult mai bine. Au trecut peste eșecul cu play-off-ul, pentru că urmează Juventus, Botoșani, acea reprograme, după care Concordia acasă, toate în doar opt zile. Echipe pe care noi le așteptăm cu interes și cu provocare. Cine nu a trecut peste, trebuie să o facă”, a spus Bratu.

Meciurile lui Dinamo din perioada următoare

Dinamo Bucureşti - Juventus Bucuresti, 30 martie, Digi Sport 1
FC Botoşani - Dinamo Bucureşti, 3 aprilie, Digi Sport 1
Dinamo Bucureşti - Concordia Chiajna, 7 aprilie, Digi Sport 1
Voluntari - Dinamo Bucureşti, 13 aprilie, Digi Sport 1
Tehnicianul ”roș-albilor” îl va avea la dispoziție pentru partida cu Juventus București și pe slovaculd e 32 de ani din atacul formației. Adam Nemec și-a revenit după ruptură musculară suferită acum mai bine de două săptămâni.

”Nemec intră de azi cu echipa, dar vom vedea când și cât va juca. A avut o ruptură musculară, la națională a evoluat așa că ne așteptăm ca el să joace. Mă gândesc și la Brănescu și la Muțiu, vom vedea cum vine de la națională, pentru că a pierdut 0-6 cu Elveția”, a spus ”Bratone”.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii