Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Adrian Thiess: ''I-am dat un mesaj pe mobil lui Cornel Dinu în urmă cu o jumătate de oră și l-am întrebat dacă vrea să ne comportăm ca țigăncile''

[starttext]








Adrian Thiess, cel care intermediază vânzarea clubului Dinamo unui grup de investitori din Golf, a dat înapoi în războiul cu Cornel Dinu, deși dinamovistul a continuat să-l denigreze și astăzi.



"Nu vreau să mă comport ca o țigancă cu fuste. I-am dat un mesaj pe mobil lui Cornel Dinu în urmă cu o jumătate de oră și l-am întrebat dacă vrea să ne comportăm ca țigăncile.

Îi cer scuze dacă l-am jignit cu ceva. Eu personal am reacționat la niște vorbe urâte pe care mi le-a adresat. Sunt conștient de faptul că e o valoare și un brand important pentru acest club. Am capacitatea de a-mi cere scuze dacă am depășit nivelul de pamflet. Chiar mă simt prost față de opinia publică în ceea ce privește vorbele pe care le-am folosit față de domnul Dinu.

Recunosc că am un temperament latin care ne caracterizează pe noi românii. Îi transmit lui Cornel Dinu că sunt român, nu evreu sau de altă etnie. Indiferent de orice, putea să aibă și el o altă atitudinea în ceea ce mă privește, mai ales că-l cunoaște pe tatăl meu. Făcând abstracție de toate aceste lucruri, indiferent de orice, indiferent de vârsta lui Cornel Dinu, trebuia să țin cont de faptul că e un exponent extrem de important al acestui club.

Îi cer scuze public pentru ce am spus. Nu cred că există un fotbalist la nivel planetar cu calitățile oratorice ale lui Cornel Dinu. E indubitabil pentru mine că el își dorește ce-i mai bine pentru acest club, având în vedere că e una din emblemele clubului Dinamo și, cu toate că poate mă repet, îi cer scuze în tot ceea ce privește declarațiile publice pe care le-am avut până acum", a declarat Thiess pentru GSP.ro.

Thiess a încheiat prin a-i cere lui Cornel Dinu să-și unească forțele pentru binele clubului Dinamo: "Așa că Mister sper, având în vedere capacitatea ta extraordinară analitică, să putem ajunge în punctul de a trece peste partea de dezbatere publică, pamflet etc și să pornim de la zero pentru că până la urmă avem un interes comun. Chiar dacă ai declarat că interesul meu e unul pur financiar, trebuie să iei în considerare că acest lucru e plus valoare pentru interesul clubului Dinamo".

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii