Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Anunțul lui Ionel Dănciulescu după ce Dinamo și-a modificat radical bugetul! Previziuni sumbre: "Este aproape imposibil!"

[starttext]







Ionel Dănciulescu, noul director general de la Dinamo, a vorbit despre noua strategie a clubului care în sezonul viitor se va baza pe un buget mult mai mic.




"Asta este realitatea, eu și Florin Bratu trebuie să ne mulăm pe suma respectivă și să facem o echipă competitivă. Trebuie să facem un mix între jucătorii experimentați și cei tineri, valoroși, pe care îi vom integra în echipa.

Probabil că vom face câteva achiziții bune, care să facă diferența. Eu sunt convins că Dinamo nu se va lupta la retrogradare. Cât despre lupta la titlu, cu 7 milioane de euro am ajuns în play-out, nu am prins nici măcar play-off-ul", a declarat Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

Narcis Răducan a comentat și el subiectul, spunând că nu vede cu ochi buni viitorul formației din "Ștefan cel Mare".

"Cu 3 milioane de euro, Dinamo se va lupta să scape de retrogradare. Este aproape imposibil să ajungă în play-off, poate doar cu mare noroc. Nici cei de la Iași nu au acest buget! Totuși, Craiova nu are un fond mare de salarii și face performanță", a spus Narcis Răducan la TV Digi Sport.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii