Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Lupescu continuă maratonul prin ţară: "Am convenit să lucrăm împreună şi să grăbim procesul de dezvoltare". Reîntâlnire cu foşti colegi de la Dinamo şi echipa naţională

[starttext]



Lupescu continuă maratonul prin ţară: "Am convenit să lucrăm împreună şi să grăbim procesul de dezvoltare". Reîntâlnire cu foşti colegi de la Dinamo şi echipa naţională


Ionuţ Lupescu a mers ieri la Zalău, Baia Mare şi Bistriţa pentru a se întâlni cu membrii Federaţiei Române de Fotbal care vor vota la alegerile de pe 18 aprilie. Astăzi, Kaiserul a ajuns la Cluj, unde s-a reîntâlnit cu Ioan Ovidiu Sabău. Alături de cei doi au fost alţi doi foşti colegi de la Dinamo şi din echipa naţională, Florin Răducioiu şi Ioan Andone (foto).



"La Baia Mare, m-am întâlnit cu membrii afiliaţi din jud. Maramureş. Tot aici au venit şi oamenii de fotbal din jud. Satu Mare. Întâlnirea avut loc la complexul sportiv Arena al CSS2 Baia Mare. Vă spun sincer că am rămas profund impresionat de felul în care arată această bază de pregătire şi de condiţiile de care beneficiază tinerii sportivi de aici. Îmi doresc să multiplicăm aceste modele de succes la nivel naţional.

În altă ordine de idei, discuţia cu oamenii de fotbal din cele două judeţe a fost una foarte constructivă şi concluzia una singură: fotbalul maramureşean şi cel sătmărean se află pe drumul cel bun, însă lipsa implicării de la nivel federal pune multe probleme în teritoriu. Am convenit să lucrăm împreună şi să grăbim procesul de dezvoltare cât putem de mult.


În această dimineaţă am avut şi o întâlnire foarte bună cu autorităţile locale la sediul Consiliului Judeţean Maramureş, unde le-am prezentat acestora proiectul meu de modificare a legislaţiei, în vederea facilitării investiţiilor în infrastructură sportivă şi în sport, în general", a scris Lupescu pe Facebook.

"După discuţia pe care am avut-o astăzi aici cu oameni de fotbal şi cu autorităţile locale am aflat că şi aici legislaţia actuală pune piedici investiţiilor şi dezvoltării. Le-am vorbit despre proiectul meu de a creea o legislaţie eficientă care să vină în sprijinul celor care doresc să investească în sport şi ne-am stabilit, împreună, acest obiectiv comun: Renaşterea fotbalului bistriţean. Sunt convins că avem capacitatea să îl îndeplinim!", a mai scris acesta.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]


Comentarii