Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mutu dă cărțile pe față și îi răspunde lui Miriuță: "Nu l-am vrut la Dinamo! Rezultatele nu-l recomandau"

[starttext]








Adrian Mutu îi răspunde lui Vasile Miriuță, care l-a acuzat pe "Briliant" pentru faptul că nu l-a vrut la Dinamo ca antrenor. Fostul căpitan al naționalei explică motivul pentru care nu și l-a dorit pe acesta ca antrenor al "câinilor".



”Am auzit ce spune. Aşa este, nu l-am vrut la Dinamo, dar nu l-am sabotat în niciun fel. Nu am nimic cu el ca antrenor sau ca persoană, dar rezultatele din ultima perioadă nu-l recomandau ca să vină la Dinamo.

El a început slab la Chiajna şi nu se încadra pentru postul de antrenor la Dinamo. Eu nu l-am vrut şi a ştiut asta de la început”, a spus Mutu la TV Telekom Sport.

"Eu am un respect enorm pentru jucătorul Adrian Mutu. Ok, el a vrut alt antrenor pentru Dinamo, dar să ne vedem fiecare de treaba lui. La Chiajna, am obţinut câteva rezultate, în condiţiile în care echipa era nepregătită. Aţi văzut cum au jucat băieţii, după ce am plecat, pentru că au crescut mult din punct de vedere fizic" Vasile Miriuță.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii