Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Adrian Thiess: ''Noi negociem pentru cumpărarea a peste 90% din acțiuni''

[starttext]





Adrian Thiess, cel care intermediază vânzarea clubului Dinamo către un fond de investiții necunoscut, a folosit un limbaj suburban după riposta jignitoare a lui Cornel Dinu.


Omul de afaceri susține că atacurile lui Cornel Dinu vin în urma refuzului său de a cumpăra cele 0.03% acțiuni pe care Mister le deține la clubul Dinamo.

"M-a abordat prin terți să-i cumpărăm partea lui de 0,00000 infinit cu o zi înainte să mă atace prin ziare. I-am transmis că nu e de interes când noi negociem pentru cumpărarea a peste 90% din acțiuni. Să nu mă mai enerveze că-i trimit mâine 2000 de euro și un trabuc și rămâne și acționar", a spus Thiess.

ATACURI SUBURBANE
"Mister nu are Alzheimer, are boala lui Eminescu. Adică sifilis. Să îmbătrânești urât e una, dar să te îmbolnăvești de boala lui Eminescu de la niște oscioare aruncate de unii e deja unicat în medicină. Talentul și caracterul sunt două lucruri diferite. Și vaca aia care dă lapte mai dă cu copita în oala cu lapte ...

Dinu e o anomalie a fotbalului românesc. E un caracter infect, dar măcar îl leagă și pe el ceva de un mare poet. Din nefericire, o boală. Nu am de gând să cumpăr oscioare să-l hrănesc pe Dinu Cornel. Dacă îi alocam un buget lunar, eram salvatorul lui Dinamo pentru el", a declarat Thiess pentru GSP.ro.

"Menajerul «Piss» are tupeul obraznic să se erijeze în salvatorul lui Dinamo și să pună la îndoială capacitatea mea de a-i dori binele acestei echipe, ca om în vârstă. Om care a jucat și a fost în slujba acestui club mai mulți ani decât vârsta lui. «Pissule» , dacă la ce încerci să faci mai ai tupeul să te afirmi ca bun român, îți amintesc versul genialului Eminescu: «Cine a îndrăgit străinii, mânca-i-ar inima câinii!». Ai grijă, suntem atenți, noi, bunii români care am mai rămas" Cornel Dinu

Cine e Adrian Thiess:
Gazeta a prezentat în urmă cu o săptămână un portret a lui Adrian Ragnar Thiess.

⇒ Una dintre firmele sale între timp radiată s-a numit " Mason Brothers Investment SRL". Acesta declara pentru evz.ro în 2008: " Da, sunt mason. În ritul de York şi în cel scoţian"
⇒ În urmă cu trei ani a organizat la București o întâlnire între doi dintre cei mai importanți oameni ai planetei, vicontele Etienne Davignon (președintele grupului Bilderberg) și Richard Haass (președintele Consiliului pentru relații externe al SUA)
⇒ În 2010 Thiess a lansat cotidianul "Puterea", iar la deschidere l-a adus cu elicopterul pe Mihail Gorbaciov, fostul conducător al Uniunii Sovietice.
⇒ Până în septembrie 2001 a fost consilierul personal al președintelui Ion Iliescu
⇒ S-a ocupat de campania electorală a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei
⇒ În 2008, fiind consilier al lui Sorin Oprescu, a refuzat să-și facă publică declarația de avere.
⇒ I-a oferit consultanță politică principelui Radu Duda
⇒ A intermediat amicalul de lux dintre Dinamo și Barcelona
⇒ L-a adus în România pe Ronnie O'Sullivan, cel mai mare jucător de snooker din lume
⇒ În 2016, Thiess declara că are de când să candideze la Primăria Capitalei: "Sorin Oprescu a fost cea mai mare dezamăgire nu doar a mea, ci a tuturor oamenilor care l-au sprijinit. Într-un fel și eșecul lui în administrația locală m-a determinat să candidez"
⇒ S-a vehiculat varianta că Thiess a coordonat din umbră campania prezidențială din 2014 a lui Klaus Iohannis.
⇒ A cumpărat drapelul de luptă al lui Avram Iancu, în schimbul sumei de 105.000 de euro. Thiess le-a luat fața lui Gigi Becali și Primăriei Clujului, participanți și ei la licitație.
⇒ Deține o companie aviatică;
⇒ Este căsătorit cu Delia Elena Dobândă, fiica medicului Dobândă, susţinut de PP DD în funcţia de viceprimar al municipiului Târgovişte

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii