Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mărturisire emoționantă a tatălui lui Rotariu: "Chiar în acea zi, Dorin a vorbit la telefon cu soția și fiica lui Ekeng. Îi dedică fiecare gol"

[starttext]




FOTO: Gazeta Sporturilor


Ilie Rotariu, tatăl lui Dorin Rotariu, a dezvăluit un moment emoționant petrecut între fiul său și regretatul Patrick Ekeng, chiar în seara în care camerunezul s-a stins pe teren în timpul meciului Dinamo - Viitorul 3-3 din 6 mai 2016.




Acesta a mărturisit că Dorin îi dedică de atunci fiecare gol lui Ekeng, alături de care dezvoltase o relație strânsă de prietenie. Acest lucru s-a întâmplat și în meciul România - Suedia 1-0, în care Rotariu a reușit primul gol în tricoul naționalei.

"Ştiu că i-a dedicat golul lui Ekeng. Erau prieteni foarte buni, l-a învăţat limba română, ieşeau împreună în oraş. S-au apropiat de la început pentru că Dorin vorbeşte la fel de bine şi engleza, şi franceza.

Dorin a rămas marcat şi de faptul că, în drumul spre stadionul Dinamo, înaintea meciului în care s-a produs tragedia, a stat în autocar lângă Ekeng. Camerunezul a vorbit tot drumul la telefon cu Nathalie, soţia sa, şi cu fetiţa lor, Kim. La final, Patrick i le-a dat la telefon, iar Dorin a continuat discuţia cu fiica şi cu soţia lui Patrick până când au ajuns la stadion", a declarat Ilie Rotariu, potrivit ProSport.

Patrick Ekeng a murit pe teren în timpul meciului Dinamo - Viitorul 3-3, din 6 mai 2016.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii