Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Dinu la serviciu » Mister nu rămâne dator în războiul declarațiilor cu Thiess: "Să te iei de Eminescu e o crimă la adresa românilor!"

[starttext]






Războiul acid dintre Cornel Dinu și Adrian Thiess e departe de a se încheia. "Procurorul" a ținut să-i ofere o nouă replică dură omului de afaceri, după ce Thiess a declarat azi că legenda dinamovistă "suferă de boala lui Eminescu". 




Conflictul încins dintre cei doi a izbucnit în contextul vânzării lui Dinamo. Thiess ar reprezenta interesele unor misterioși oameni de afaceri din Orient interesați să preia clubul, în timp ce Dinu s-a implicat alături de ONG-ul fanilor dinamoviști.

DERAPAJ: Dinu îl jignește încă o dată pe Thiess, reluând apelativul "Piss" la adresa afaceristului, care înseamnă "urină" în engleză. De asemenea, dinamovistul îl numește "conglomerat de mizerie" pe Thiess.

"Ultimele elucubrații ale lui "Thiess-Piss" nu fac altceva decât să mă confirme. Că avem de a face cu o hienă fără scrupule capabilă să calce în picioare, pentru a câștiga câțiva arginți, și simbolul acestui popor, geniul Mihai Eminescu. Există o justiție imanentă care îl pedepsește fiindu-i ușor sesizabile minciunile. Ca orice canalie se dă singur în vileag.

Păi dacă fondul de investiții pe care îl reprezintă are capacitatea și dorește să achiziționeze așa cum a spus, 90% din societatea Dinamo, mai conta infimul 0,000%? Și să sfideze evidența oferindu-mi chipurile cu generozitate câțiva țechini, așa cum susține. E la mintea cocoșului că nu aveam cum să-l caut pe acest tâlhar al valorilor românești pentru că aceste acțiuni sunt pentru mine doar simbolice. Dar și fără preț, mai scumpe decât orice pe lume. Mă identific prin ele așa puține cum sunt cu istoria acestui club respectând memoria înaintașilor mei fotbalistici.

Dar ce să te aștepți de la un conglomerat de mizerie pe care doctorul Sorin Oprescu l-a dat afară din postura de angajat al Primăriei după ce a aflat de la conducerea multinaționalei Skoda, unde l-a trimis să propună un "joint venture" pentru a construi în comun autobuze, că cerut din plecare un comision de milion de dolari pentru el.

Și tot Dumnezeul de deasupra noastră ne-a protejat făcându-l să-și dea arama murdară pe față. Aș putea să-l dau în judecată nu pentru că m-a făcut sifilitic pe mine, ci pe luceafărul trăirilor românești, Mihai Eminescu. Lovind astfel în identitatea neamului nostru, ceea ce echivalează cu o crimă. Dar m-aș murdări să văd o asemenea creatură grotescă.

Îi știu buni români pe domnul Badea și pe domnul Negoiță, dar în urma acestui afront la adresa poporului român sunt tare curios dacă îi vor mai deschide ușa acestui nemernic. La fel cum mai cred că neamul nostru nu și-a pierdut demnitatea și îl va așeza unde îi este locul, pe acest zeflemitor al valorilor românești ce n-are nimic în comun prin ceea ce afirmă și face cu românii și România eternă și adevărată.

Afirmațiile lui despre Eminescu sunt atât de grave încât nu numai eu ar trebui să fiu mâhnit, ci toată suflarea românească. De aceea nici nu am vrut să mă joc cu epitete în scris, așa cum obișnuiesc. Când e vorba de Eminescu nu se glumește! Și orice atac la adresa lui este un atac ca o crimă la adresa poporului român", a declarat Cornel Dinu.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii