Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Adrian Thiess, prins cu minciuna la conferința de azi! O legendă dinamovistă transmite că nu se va implica în noul proiect de la Dinamo: "Cum își permite așa ceva?"

[starttext]


Radu Nunweiller


Mihaela Nunweiller, nepoata fostului mare dinamovist Radu Nunweiller și fiica fostului fundaș Lică Nunweiller, a dezmințit ferm informațiile furnizate azi de Adrian Thiess, potrivit cărora unchiul său ar urma să se implice în noul proiect al celor de la Dinamo.




"Radu este foarte supărat, nu e adevărat! Este o manipulare grosolană, cum își permite să implice numele familiei mele în așa ceva? Este o minciună! Unchiul și mătușa mea au fost revoltați când au auzit și au negat ferm orice implicare", a spus Mihaela Nunweiller pentru GSP.ro.

În vârstă de 73 de ani, Radu Nunweiller a evoluat ca mijlocaș pentru Dinamo în anii '60-'70. El a antrenat ultima oară în Elveția, în 2009.

"Unul dintre oamenii-cheie din această tranzacție a condus multe cluburi din Europa. A lucrat și cu Radu Nunweiller. Și el va fi implicat în acest proiect"
Adrian Thiess

Astăzi, într-o conferință maraton, Adrian Thiess a vorbit încă o dată despre grupul de investitori misterioși care ar fi interesați de preluarea lui Dinamo.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii