Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cea mai mare lovitură! Cornel Dinu se implică în preluarea lui Dinamo de la Negoiță: "Nu putem lăsa emblemele României pe mâinile străinilor"

[starttext]







Cornel Dinu s-a implicat în asociația suporterilor și încearcă să preia clubul de la Ionuț Negoiță!



După multe planuri cu socios nefinalizate în România, dinamoviștii mișcă un proiect și cu fani cotizanți, și cu nume mari.

Ioan Andone și Marius Niculae au fost primele personaje care au afirmat public că sunt implicate în ideea de a prelua clubul de la Negoiță. Noua lovitură și cea mai mare: Cornel Dinu face parte din echipa care-și propune să devină proprietara lui Dinamo!

Primul pas ar fi să i se achite lui Badea datoria pe care o are Negoiță față de el. Și asociația suporterilor să preia creanța față de patronul actual. Creanță care să fie apoi transformată în acțiuni.

Reporterii Gazetei l-au contactat pe Dinu, care a confirmat informația și a acceptat un interviu în care oferă detalii despre afacere și, în același timp, îl ironizează pe Adrian Ragnar Thiess, cel care în ultima vreme are discursuri zilnice în media despre vânzarea lui Dinamo.

Domnule Dinu, e adevărat că vă alăturați proiectului suporterilor care vor să cumpere Dinamo?
- Sunt de partea ONG-ului care s-a format și a marii mase de suporteri care sper să urce în acest tren unic de salvare națională a lui Dinamo și, cred, și a sportului românesc, ca model.

- A apărut informația că Nicolae Badea i-a adus un cumpărător străin lui Ionuț Negoiță, intermediar fiind masonul Adrian Thiess.
- Eu sper că domnul Badea și mai ales domnul Negoiță nu și-au pierdut ceea ce eu știam că au, mă refer la calitățile de buni români. Mai ales că domnul Negoiță chiar a declarat că preferă să vândă fanilor. Domnul Badea a avut un pionierat în sensul de a emite acțiuni pentru suporteri la începutul anilor 2000, când pregătise totul cu expertul Șaramet. Nu au reușit pentru că unii acționari de la Dinamo transformaseră echipa în jucăria lor de câștig.

"SUNT CU VATICANUL, NU CU MASONII!"
- Thiess susține că, în curând, echipa va fi vândută fondului de investiții din Orient.
- Nu am nimic cu ce face domnul Thiess, mai ales că Petre Pandrea spunea perfect la începutul anilor '30: "Ferească Dumnezeu de o mișcare serioasă să intre pe mâna românilor! Uite ce au făcut din masonerie, a devenit menajerie". Ceea ce este și acum dacă ne gândim la masonii Florea de la Bragadiru și Graur de la Telekom. Primul a furat berea, iar Graur jachete din magazine străine și casetele din televiziuni. Sper să nu fie cazul domnului Thiess, care, atunci când l-am cunoscut, a crezut că suntem "frați", dar eu i-am spus că aparțin împăcării sfintelor religii începute de Vatican prin Comisia Paritetică. Comisia e condusă de profesorul Demetrio De Luca, secretar al Sfântului Papă Ioan Paul al ll-lea, care în ultimii ani a creat un fel de ONU al religiilor. I-am transmis că îi cunosc bine pe cei care conduc marele ordin al Orientului și că nu vreau să am de a face cu cei care vând din țară în numele așa-zisului Rit de York. Eu sunt conservator și dacă trăiam pe atunci, intram în partidul lui Titu Maiorescu și al lui Eminescu.

- La ce vă referiți exact?
- Dragă, eu nu pot să fiu pentru datul pe mâna străinilor a emblemelor României, așa cum s-a întâmplat cu bogățiile țării, din inconștiența condamnabilă care ne-a caracterizat în ultimii 25 de ani. În ultimii ani s-a scris cea mai neagră pagină din istoria României, mai rău decât sub turci și ruși.

"SUPORTERII SUNT SALVAREA"
- Totuși, ce legătură are Dinamo?
- Această echipă are o tradiție naționalistă, dacă ne gândim că o mare parte a suporterilor provin din zona bazinului de suporteri ai Unirii Tricolor. Ei sunt cei care, în frunte cu profesorul Anghelache și cu Ștefan Cârjan, oameni de o calitate deosebită, nu au vrut să se combine cu străinii de la Ciocanul și au preferat să se ducă în închisorile cominterniste decât să dea echipa străinilor.

- Deci varianta ca suporterii să ia Dinamo e cea mai bună?
- În situația în care se află Dinamo și fotbalul românesc, este o soluție de salvare ca să nu mai depinzi de un singur om cu bune și cu rele. Așa cum e în Germania, unde legislația de acum patru ani a obligat cluburile să aibă 51% din acționari autohtoni, nu străini.

"În acest ONG sunt convins că vor veni oameni de valoare, nu neapărat dinamoviști, dar buni români, care vor binele fotbalului și al țării și nu au cum să se regăsească în haosul mediocrităților politice ce au închinat România transformându-o în colonie. Așa cum în anii '90 era președinte al Consiliului de Administrație de la Bayern Munchen bancherul Meyer. Avem nevoie de oameni cu idei și cu credibilitate"
Cornel Dinu

"Acțiunile mele am de gând să le dau ONG-ului. Deși sunt minuscule, este un început"
Cornel Dinu

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii