Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andone intră și el în scandalul privind vânzarea lui Dinamo: "Nu așa se face preluarea unui club"

[starttext]





Ioan Andone, fost jucător și antrenor la Dinamo, trage un semnal de alarmă după polemicile apărute în ultimele zile în subiectul vânzării clubului.




"Fălcosul" e nemulțumit de discuțiile aprinse din ultimele zile dintre Cornel Dinu și Adrian Thiess și nu crede că suporterii pot finanța singuri un club de talia lui Dinamo.

"În primul rând, nu-mi place scandalul. Preluarea unui club sau scoaterea lui Dinamo din pasa proastă nu se face prin scandal. ONG-ul care vrea să preia un anumit număr de acţiuni  nu cred că poate să strângă o aşa masă de oameni care să pună bani să cumpere clubul de la domnul Negoiţa, asta nu cred. Dar pot crede că poate să ajute, să participe la un proiect comun, numele Dinamo prea e amestecat în tot acest circ şi mie nu îmi place.

E moment greu, în istoria unui club sunt urcuşuri şi coborâşuri. La Dinamo s-au făcut lucrurile cu heirup! Ba acum cumpărăm ceva, ba acum vindem ceva", a declarat Ioan Andone, potrivit TV Telekom Sport.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]


Comentarii