Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Jaime Penedo: "Dinamo e clubul la care e posibil să-mi închei cariera"

[starttext]




Imagini pentru penedo dinamo


Jaime Penedo, Dinamo, Campionatul Mondial





Portarul lui Dinamo e una din cele mai îndrăgite personalităţi din ţara sa natală după ce s-a calificat la Campionatul Mondial
Jaime Penedo e vedetă în Panama după ce naţionala ţării din America Centrală, cu portarul lui Dinamo titular, s-a calificat în premieră la un Campionat Mondial. Penedo a apărut pe prima pagină a celei mai citite reviste de lifestyle din ţara sa, Ocean Drive, şi a vorbit despre fotbal şi despre Dinamo.



"Provin dintr-o familie de clasă medie, muncitoare. Părinţii mei au încercat mereu să-mi ofere cei mai bun din posibilităţile lor. Mereu m-au susţinut, mai ales că în Panama era dificil să poţi să trăieşti doar din banii pe care-i câştigi jucând. De asemenea, mi-au spus că trebuie să mă educ, asta e primordial", au fost vorbele lui Penedo, care a spus despre Dinamo: "E clubul la care e posibil să-mi închei cariera".

Îi aduce 200.000 de euro lui Negoiţă
Penedo e singurul jucător din Liga 1 care va fi prezent la Campionatul Mondial. Acest lucru îi va aduce lui Dinamo cel puţin 200.000 de euro în conturi, bani oferiţi de FIFA pentru fiecare jucător participant la Turneul Final în funcţie de zilele petrecute în Rusia. Contractul panamezului cu Dinamo expiră după Mondial.

sursa text: www.fanatik.ro
sursa photo: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii