Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviștii sunt speriați de retrogradare. ”Sunt puține puncte până jos!”


[starttext]



FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-JUVENTUS BUCURESTI, PLAY OUT, LIGA 1 BETANO (30.03.2018)



Finalul meciului din ”Ștefan cel Mare” a fost extrem de trist pentru întreaga suflare dinamovistă. Antrenorul Florin Bratu a spus că echipa nu poate mai mult, Daniel Popa a recunoscut că el și colegii săi n-au respectat deciziile tehnicianului, în timp ce Dan Nistor a pomenit, cu frică, de retrogradare.




”Trebuie să găsim resurse, să ne motivăm, pentru că altfel înseamnă că nu ne respectăm blazonul. În plus, trebuie să fim foarte atenți ca să nu ajungem în partea cealaltă, pentru că sunt puține puncte până jos. Sunt puține și ar trebui să ne trezim cât mai repede”, a spus Nistor, după eșecul cu gruparea din Colentina.

În acest moment, Dinamo se află pe primul loc din play-out, cu 23 de puncte, cu 10 mai mult față de locul de baraj, ocupat acum de Juventus.

”E lipsă de motivaţie. Dinamo a întânit ultima clasată şi cele trei puncte trebuia adjudecate indiferent de modul în care se prezentau. Dar, jucătorii nu au respectat ce le-a spus antrenorul, aşa cum au şi recunoscut după partidă, şi asta ridică un mare semn de întrebare.

Mulţi jucători nu mai sunt cu gândul al Dinamo! Bratu lucrează mult pe partea motivaţională, dar jucătorii trebuie să priceapă, nu poate antrenorul să facă totul de unul singur”, a spus Ștefan Grigorie, fost jucător al lui Dinamo, prezent în studioul emisiunii ”Digi Sport Matinal”. 

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii