Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce gafă! ”Din mai, Dinamo nu se va mai baza pe 9 jucători!” Problemă uriașă pentru Bratu în play-out

[starttext]


FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-GAZ METAN MEDIAS, PLAY OUT LIGA 1 BETANO (12.03.2018)



Dinamo a făcut o schimbare importantă la nivelul conducerii administrative, prin numirea lui Ionel Dănciulescu în funcția de director general, dar fostul atacant se pare că va avea o misiune grea în noua ipostază. Adrian Mutu, managerul general al echipei naționale, și fostul conducător al ”câinilor”, l-a avertizat pe fostul său coleg și a spus că pentru roș-albi va începe calvarul din luna mai.




”Practic, acum nu are nimic de făcut, dar din vară se vor schimba radical lucrurile. De la vară începe calvarul. De fapt, din mai, pentru că sunt 9 jucători care termină contractul și va fi complicat, mai ales că play-out-ul se va termina în iunie. Nimeni nu m-a ascultat să facem contractele până la final de iunie, cum se face la orice echipă civilizată, dar asta este.


Nu au crezut că se va ajunge în play-out. Dacă Dinamo va juca vreun meci extrem de important după 31 mai va fi o problemă pentru că vor lipsi jucători importanți”, a spus Adrian Mutu, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1. Practic, Florin Bratu se va confrunta cu această problemă la ultima etapă din play-out, contra celor de la Sepsi.

Jucătorii care își încheie contractele în mai
Penedo, Brănescu, Marici, Romera, Nica, Monroy, Palici, Torje, Nemec

Dănciulescu va urmări meciurile de acum de la ”oficială” și a spus și cine va fi noul director sportiv al lui Dinamo de acum înainte.

”Nu voi mai sta pe bancă, voi urca la tribuna oficială, așa că funcția de director sportiv va fi îndeplinită de altcineva. Mai am timp la dispoziție, dar cred că nea Bigică (n.r. - Constantin Eftimescu) va fi alesul”, a spus Dănciulescu, tot la Digi Sport. Fost goalkeeper al roș-albilor, ”nea Bigică”, 64 de ani, administrator al grupării. a mai stat pe banca de rezerve atunci când i s-a solicitat.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii