Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Consilierul guvernamental a explicat ce se întâmplă cu stadionul Dinamo

[starttext]



gica popescu, euro 2020, stadioane, stadion dinamo

Gică Popescu a vorbit despre situaţia stadioanelor din România pentru Euro 2020. Consilierul guvernamental a explicat ce se întâmplă cu stadionul Dinamo .
Gică Popescu a explicat, în calitate de consilier guvernamental pentru organizarea turneului final al Euro 2020 în România, care este situaţia stadioanelor care sunt incluse în proiectul de organizare, aici fiind vorba de stadioanele destinate şedinţelor de pregătire pentru echipele care vor juca meciuri pe teritoriul ţării noastre şi nu de arenele pe care vor avea loc aceste partide.





Gică Popescu recunoaşte că stadionul Dinamo nu are şanse să fie construit până la ora turneului final, dar şi el va fi realizat în cele din urmă. Totodată, el a precizat că nu există nici o obligaţie în ceea ce priveşte România pentru a construi stadioane noi, dar că acest lucru se va face pentru că se doreşte crearea unei infrastructuri noi pe o perioadă îndelungată de timp.

Gică Popescu e optimist
"La Dinamo, lucrurile sunt întârziate. Se va face, dar nu va fi gata pentru Euro 2020. Asta nu ne împiedică să organizăm. Nu e obligatorie construcţia niciunui stadion, dar vrem să punem la punct infrastructura sportivă.

Cele 3 sunt pe parcursul normal şi legal, Dinamo e întârziat. Nu sunt obligatorii construcţiile celor 4 stadioane. Ne va rămâne o infrastructură sportiva nemaipomenită şi atunci Bucureştiul, chiar de sine stătător sau împreună cu celelalte stadioane care s-au construit în ţară, putem găzdui şi alte competiţii la nivel de tineret, juniori, fotbal feminin. Lucrurile se pot face. Eu sunt un tip optimist. La început mi se părea greu, că nu se pot mişca lucrurile.Dar le-am pus cap la cap şi iată că CNI-ul a mişcat lucrurile", a zis Gică Popescu la TV Telekom Sport.

sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii