Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Adrian Mutu a anunțat că Dinamo va avea o mare problemă la ultimul meci din acest campionat, dar și în vară

[starttext]







Adrian Mutu a anunțat că Dinamo va avea o mare problemă la ultimul meci din acest campionat, dar și în vară. Sunt 9 jucători care își vor termina contractul cu Dinamo la finalul lui mai, când campionatul nu va fi încă gata pentru formația alb-roșie.



"Practic, acum Dănciulescu nu are nimic de făcut, dar din vară se vor schimba radical lucrurile. De la vară începe calvarul. De fapt, din mai, pentru că sunt 9 jucători care termină contractul și va fi complicat, mai ales că play-out-ul se va termina în iunie.

Nimeni nu m-a ascultat să facem contractele până la final de iunie, cum se face la orice echipă civilizată, dar asta este.

Nu au crezut că se va ajunge în play-out. Dacă Dinamo va juca vreun meci extrem de important după 31 mai, va fi o problemă pentru că vor lipsi jucători importanți", a spus Adrian Mutu la TV Digi Sport.

Jucătorii care pleacă la finalul lui mai: Penedo, Brănescu, Marici, Romera, Nica, Monroy, Palici, Torje, Nemec

Dinamo va juca în luna iunie ultima etapă din play-off. "Câinii" primesc atunci vizita celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii