Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Lucescu vrea să se implice în preluarea lui Dinamo: "Dorește să participe. Vom discuta și cu Țiriac"


[starttext]




mircea lucescu turcia



Cornel Dinu vrea să se implice serios în preluarea clubului Dinamo şi îşi doreşte să-i atragă lângă el pe Mircea Lucescu şi Ion Ţiriac, nume care ar oferi garanţii importante proiectului. Într-o intervenție telefonică la Digi Sport Special, Dinu a precizat că proiectul a fost deja pornit și sunt șanse mari ca Mircea Lucescu să-l sprijine. Este vorba despre un ONG al fanilor alb-roşii care ar urma să preia clubul de la Ionuț Negoiță.

"Am vorbit cu Mircea Lucescu. Este un dinamovist pur sânge, dorește să participe, dar mi-a spus că are rezervele lui față de ce s-a întâmplat în România. A zis că atunci când va reveni în țară va analiza proiectul și dacă va constata că e spre binele lui Dinamo va participa. Vom avea o discuție și în acest sens cu Ion Țiriac, care simpatizează Dinamo, iar la finalul anilor 90 chiar a vrut să preia echipa. N-am vorbit deocamdată, dar vom avea în viitorul apropiat o discuție cu domnul Țiriac. Pașii adevărați au pornit deja. Cei care suntem legați de acest concept avem diferite contacte cu oameni din toate categoriile. Nu evit să spun că sunt oameni potenți, care au dovedit că se poate face profit și fără încălcarea legii. Avem răspunsuri pozitive de la oameni capabili, cu societăți cu profituri mari" a precizat Cornel Dinu într-o intervenție telefonică la Digi Sport Special.


Deși s-a declarat sceptic în privința ideei, Dinu s-a implicat în acest proiect, însă rămâne de văzut dacă acesta va putea fi finalizat. "Ideea respectivă a fost lansată mai de mult, de niște suporteri ai lui Dinamo. Am văzut proiectul, cu această participare a unor socios în conducerea clubului, fără a-și impune punctele de vedere. Și eu am fost la început sceptic legat de intenția acestor băieți. M-am declarat un partizan al acestei idei, aparent năstrusnice pentru România. Apreciez ce s-a întâmplat la Dinamo până acum, inclusiv ce a încercat să facă Negoiță. Este firesc să ne gândim la o astfel de acțiune, în pas cu ce se petrece în lumea civilizată" a mai spus Cornel Dinu.

Între timp, continuă discuţiile privind preluarea lui Dinamo de un grup de investitori străini, o afacere intermediată de Adrian Thiess. S-ar fi semnat deja un precontract, iar persoanele interesate ar fi primit deja acces la mai multe documente interne ale clubului.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii