Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo nu-l poate legitima pe Marco Ehmann. Motivul e incredibil


[starttext]


Marco Ehmann, Dinamo Bucuresti, Liga 1 Betano


Oficialii lui FC Dinamo Bucureşti întâmpină probleme cu ultimul jucător transferat.
Marco Ehmann a semnat cu Dinamo Bucureşti pe 8 martie 2018, fiind ultimul transfer făcut de gruparea din "Ştefan cel Mare", dar "câinii" întâmpină probleme cu fundaşul central în vârstă de 17 ani. Acesta nu poate juca pentru echipa lui Florin Bratu, nefiind legitimat, anunţă gsp.





Marco Ehmann, fundaşul central şcolit în Germania la Borussia Dortmund, a fost recomandat de Marius Niculae la Dinamo, dar acesta nu poate încă juca pentru echipa "câinilor". Fotbalistului în vârstă de 17 ani nu i-a sosit certificatul internaţional de transfer de la UEFA, dar asta nu e singura problemă.

Ştie doar câteva cuvinte în română
Cea mai importantă piedică este că Marco Ehmann nu şi-a găsit un liceu la care să înveţe în Bucureşti, iar până atunci nu se poate oficializa transferul la Dinamo. Fundaşul are dublă cetăţenie, română şi germană, dar ştie foarte puţin să vorbească în limba noastră.

sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii