Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Thiess a lăsat să se înțeleagă că mutarea va pica dacă noul stadion Dinamo nu va primi undă verde pentru construcție.

[starttext]




negoita1

Ionuț Negoiță dorește să vândă clubul Dinamo și conform informațiilor apărute în ultima săptămână este foarte aproape să bată palma cu un grup de investitori din afara țării. Mutarea este intermediată de omul de afaceri Adrian Thiess, cel care a precizat însă cu un aspect foarte important în finalizarea tranzacției este clarificarea situației stadionului din Ștefan cel Mare. Thiess a lăsat să se înțeleagă într-o intervenție telefonică la Digi Sport Special că mutarea va pica dacă noul stadion Dinamo nu va primi undă verde pentru construcție.




Deși zilele trecute s-a scris că Ionuț Negoiță a semnat deja un precontract pentru vânzarea clubului Dinamo, mutarea ar putea pica. Concret, dacă Dinamo nu va avea un stadion nou, atunci nu va avea nici un nou patron.

"Dacă chestiunea stadionului nu se clarifică într-o formă sau alta atunci lucrurile chiar se complică mult mai mult. Credeți că ar fi cineva interesat să cumpere ceva care este într-o situație oarecum complicată și n-are nicio perspectivă? Înțeleg că s-a anunțat planul de investiții de către CNI și este inclus și stadionul lui Dinamo. Este o preocupare a avocaților să obțină toate informațiile despre acest subiect" a declarat omul de afaceri Adrian Thiess într-o intervenție telefonică la emisiunea Digi Sport Special.

Noul stadion Dinamo are șanse infime de a fi construit până în 2020, când se va derula Campionatul European, după cum susțin reprezentanții CNI. Mai mult, aceștia susțin că lucrările se vor termina, cel mai devreme în 2022. Rămâne însă de văzut dacă acest lucru se va întâmpla, ținând cont că Gică Popescu, consilierul onorific al premierului Viorica Dăncilă, a evitat să vorbească despre arena din Ștefan cel Mare, stadion pe care România şi-a asumat să îl reconstruiască la primirea organizării competiţiei din partea UEFA.

De altfel nici oficialii formației din Ștefan cel Mare nu sunt convinși că stadionul se va mai construi."Nu mai cred nimic până nu văd buldozerele la velodrom. Dar, sper ca până la urmă să avem și noi un stadion" anunța directorul sportiv al "câinilor", Ionel Dănciulescu, la Digi Sport.

Acțiunile lui Negoiță sunt în acest moment sub sechestru asigurător, după ce Badea l-a acționat în instanță pe Negoiță pentru datoria de două milioane de euro. În plus, Negoiță este acuzat de bancrută simplă și bancrută frauduloasă. Acesta este învinuit că ar fi ascuns mai multe active în valoare de 18.498.000 lei, în procesul de insolvență prin care a trecut clubul Dinamo.

Negoiță va ceda clubul pentru 5 milioane de euro unui grupe de investitori cu sediul central în Marea Britanie. Foarte probabil, dacă tranzacția se va finaliza, o parte din bani vor intra direct în conturile lui Nicoale Badea. Negoiță are o datorie de 2.000.000 de euro la fostul acționar al clubului din Ștefan cel Mare.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii