Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Thiess dezminte că s-a referit la Nunweiller şi dă PRIMUL nume de străin care va veni la Dinamo

[starttext]








Adrian Thiess, omul de afaceri care intermediază vânzarea lui Dinamo către un grup de investiții, a anunțat primul nume care va face parte din conducerea echipei.





"În conferinţa de presă de ieri nu m-am referit la Radu Nunweiller, ci la Paolo Urfer. Acesta era director sportiv la Neuchatel Xamax când acolo era antrenor secund Radu Nunweiller. Atât. Nu e normal să fiu făcut mincinos, mai ales că deocamdată sunt doar discuţii, iar eu nu m-am referit la Nunweiller.

Da, Urfer va fi una dintre persoanele implicate dacă tranzacţia va reuşi", a spus Thiess pentru GSP.RO.


Paolo Urfer

"Președintele clubului va fi român, 90% din conducere va fi formată din români. Există și un potențial președinte care este român. E tânăr și n-a condus niciun club. Dar are expertiză și are multă școală. Are legătură cu Dinamo. După 12 aprilie vom începe în forță negocierile. Spre finalul lunii mai ar trebui sa semneze actele" Adrian  Thiess la conferința de presă.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii