Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Anunţul făcut de LPF! Botoşani - Dinamo, amânat. Nu se va disputa nici în următoarele zile

[starttext]



Decizia LPF



Meciul dintre FC Botoşani şi Dinamo a fost amânat. Zăpada aşternută peste gazonul din Moldova a făcut imposibiă desfăşurarea partidei, iar Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că duelul nu va avea loc nici în următoarele zile.

"Liga Frofesionistă de Fotbal a decis:


Având în vedere,

- Ninsorile abundente din data de 17.03.2018, ce fac imposibilă disputarea jocului FC Botoșani – Dinamo, din cadrul etapei a 2-a, din play out-ul Campionatului Național Liga 1 Betano.

- Prognoza meteo pentru următoarele zile, ce confirmă imposibilitatea progrămării jocului.

- Dispozițiile art.6.1. a, 8.d și art. 11 și 12 din ROAF, privind programarea jocurilor și schimbarea acestei progrămări.

Liga Profesionistă de Fotbal a adoptat prezenta decizie de amânare a meciului FC Botoșani – Dinamo, din data de 17.03.2018, pentru o dată ce va fi anunțată ulterior.

În ceea ce privește partida Poli Iași – Astra, programată duminică, 18 martie, se va lua o decizie în funcție de condițiile meteo de la ora de disputare a partidei", se arată pe lpf.ro.

Iniţial, arbitrul Andrei Chivulete a decis să amâne o oră startul meciului. Centralul s-a sfătuit cu observatorul de joc. Lucrurile nu s-au schimbat, a nins în continuare la Botoşani, astfel că era imposibil ca partida să se mai desfăşoare.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii