Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce probleme au avut "câinii" înainte de meci. "A fost dificil să ne pregătim!"

[starttext]


May Mahlangu, Dinamo Bucuresti, Juventus Bucuresti, Liga 1 Betano


Dinamo Bucureşti va primi vizita formaţiei Juventus, vineri, 30 martie, de la ora 20.45, iar "câinii" susţin că au întâmpinat probleme înaintea acestui meci.
May Mahlangu a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre problemele întâmpinate de dinamovişti înaintea meciului cu Juventus Bucureşti şi susţine că echipa nu s-a mai putut antrena normal din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Mai mult, May a vorbit şi despre situaţia echipei şi ce crede că se va întâmpla începând cu sezonul următor.



"Trebuie să fim pregătiţi din punct de vedere psihic pentru a câştiga cele trei puncte. A fost dificil să ne pregătim din cauza vremii, dar ne-am descurcat, iar acum suntem fericiţi că soarele străluceşte. Este greu de prevăzut ce se va întâmpla din vară, dar cred că trebuie păstraţi jucătorii şi construit în jurul lor. O echipă are nevoie de timp, de dedicaţie şi de ajutorul oamenilor din jur. Dinamo este un club mare, cu suporteri minunaţi. O echipă ca Dinamo ar trebui  să fie în playoff şi să câştige", a spus Mahlangu.

Ce a discutat cu Robert Moldoveanu după România U19 - Ucraina U19
Fotbalistul lui Dinamo Bucureşti s-a arătat dezamăgit de modul în care echipa naţională a României U19 a ratat calificarea la Campionatul European din 2018 şi a dezvăluit că a discutat cu Robert Moldoveanu.

"Foarte dezamăgitor. Am văzut că atunci când România a marcat, jucătorii au fost foarte fericiţi şi nu au mai fost prodenţi. Nu-i ştiu numele jucătorului care şi-a scos tricoul, dar cartonaşul roşu a omorât jocul. A fost oribil să-i văd pe jucători cum se prăbuşesc după meci. Cred că e o lecţie de viaţă. Am vorbit cu Robert Moldoveanu, era foarte dezamăgit, dar sper că va învăţa după acest meci şi va merge înainte. Viaţa merge înainte", a încheiat May.

sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii