Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fostul căpitan din Ştefan cel Mare nu înţelege cum au ratat "câinii" calificarea în play-off. "Eu i-am lăsat pe 6!"

[starttext]



dinamo, echipa nationala a romaniei, ionut nedelcearu




Fostul căpitan din Ştefan cel Mare nu înţelege cum au ratat "câinii" calificarea în play-off.
Ionuţ Nedelcearu a lăsat-o pe Dinamo chiar înaintea marelui derby cu FCSB pentru a se transfera în Rusia, la UFA. Convocat acum la echipa naţională, Nedelcearu susţine că nu înţelege cum de colegii săi de la Dinamo nu au fost în stare să ducă echipa în play-off.




"Sunt bucuros pentru prima convocare la echipa naţională, campionatul Rusiei îmi prieşte.

Îmi pare rău că nu e niciun jucător de la Dinamo la naţională, eu aş fi vrut să fie toţi aici. Mă înţelegeam bine cu ei, erau prietenii mei. După cum am jucat şi eu când eram la Dinamo, şi toţi, nu cred că am fi meritat să fim aici. Nu ştiu ce s-a greşit, dar cu siguranţă cu toţii au greşit şi eu şi toată lumea care a contribuit în acest sezon, cu toţii am greşit. Eu am lăsat Dinamo pe locul 6, erau la mâna lor. Sunt supărat pentru că Dinamo nu a ajuns în play-off, mă simt şi eu vinovat pentru această contra-performanţă.

Nu ştiu dacă e adevărat că Igor Surkis o va cumpăra pe Dinamo, dar sper să fie adevărat. La ce am citit despre dânsul, la câţi bani are, sper să fie adevărat şi să readucă clubul acolo unde îi e locul", a spus Nedelcearu la sosirea în ţară.

sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii