Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Scandal în direct la TV între Cornel Dinu și o vedetă care ține cu Dinamo: "Uite ce ochi are" / "Nu și-a luat pastilele"

[starttext]








Cornel Dinu, fost antrenor și jucător la Dinamo, a avut un schimb de replici dur cu artistul Ștefan Știucă, fost concurent la emisiunea Vocea României și fan al lui Dinamo.





Prezent la TV Digi Sport, Ștefan Știucă a declarat că nu este pe deplin convins de proiectul fanilor dinamoviști de a prelua clubul Dinamo printr-un ONG, susținut de Cornel Dinu.

"Eu sunt Ștefan Știucă, din Peluza Sud. Țin cu Dinamo de 20 de ani. Da, sunt sceptic în ceea ce privește proiectul fanilor, cu ONG-ul. Dinu, care are 0,3% din acțiunile lui Dinamo, de ce nu le-a donat până acum? Zice că o va face, dar când?", a spus artistul.

Contactat telefonic, Cornel Dinu a avut o replică dură față de suporterul dinamovist: "Ce pretenții să ai de la băiatul ăsta cu nume de pește de pradă, care ar trebui să stea pe la fundul apei? Uită-te la ochii lui! Pe vremuri aveam colegi de echipă care veneau direct de la gară. El nici măcar scuza asta nu o are. E pus acolo să confirme parafrazarea vorbelor lui Tudor Arghezi. El e un băiat cu nume de pește de pradă. Are mintea încețoșată. La revedere!".

După ce Cornel Dinu a închis telefonul, Știucă a avut și el o replică dură: "Probabil că nu și-a luat pastitele! A avut un început abrupt de zi! Ca să cred, vreau să niște susținători puternici. Nu văd un nume de instituții care să susțină. Cine e membru? Cornel Dinu care înjură oameni?".

ÎNCHIS PENTRU TRAFIC DE DROGURI
Ștefan Știucă, fost concurent la Vocea României în 2017, a făcut închisoare în 2006 pentru trafic de droguri, fiind arestat după un flagrant în Piața Unirii, potrivit stiripesurse.ro. Acasă la acesta au fost gasite 4 grame de hașiș, 2  grame de canabis, 3 grame de semințe de canabis, 5 telefoane mobile si 460 lei obținuți din vânzarea de droguri.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii