Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Adrian Năstase confirmă: "Da, vreau să mă implic la Dinamo!"

[starttext]


Năstase nu s-a ferit niciodată să-și arate simpatia pentru culorile roș-albe // FOTO: Gazeta Sporturilor


Fostul premier Adrian Năstase se implică în ONG-ul fanilor ce doresc preluarea acțiunilor și l-a contactat deja pe Cornel Dinu.




Lovitură incredibilă dată de ONG-ul suporterilor care vor să ia Dinamo de la Negoiță. Așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate încă de marți seara, Adrian Năstase, 67 de ani, se alătură proiectului condus de Cornel Dinu.

Reporterii Gazetei l-au contactat pe fostul prim-ministru, care a detaliat scurt: "I-am transmis domnului Dinu dorința mea de a participa la un proiect de revigorare a clubului Dinamo".

INTRĂ ȘI STADIONUL ÎN AFACERE?
Conform surselor ziarului, Năstase va fi membru fondator în ONG-ul care se formează, alături de Cornel Dinu, de Ioan Andone și de Marius Niculae. Fostul lider politic s-a întâlnit deja cu membrii mișcării pentru a studia statutul ONG-ului și le-a confirmat participarea sa totală, fiind mulțumit de cele văzute.

Năstase este cel care, în calitate de prim-ministru, i-a acordat în 2002 lui Nicolae Badea dreptul de a fi administrator al bazei și stadionului Dinamo pe perioadă nedeterminată și a fost membru fondator și în asociația înființată în 1994 și preluată de Badea în 1999.

Deținând controlul asupra arenei din Ștefan cel Mare, șeful de la Computerland a negociat cu Ministerul de Interne de pe o poziție de forță, iar într-un final, construcția noii arene a fost regândită pe locul actualului velodrom din Ștefan cel Mare.

Acum, fostul premier ar putea fi o piesă importantă în discuțiile cu Badea pentru predarea stadionului.

500 de zile
a petrecut Năstase în închisoare, pentru dosarele "Zambaccian" și "Trofeul Calității". La acestea s-au adăugat 105 zile considerate executate ca urmare a muncii prestate, respectiv elaborarea unor lucrări ştiinţifice

"Vom avea o discuție în acest sens și cu Ion Țiriac, care simpatizează Dinamo, iar la finalul anilor '90 chiar a vrut să preia clubul. N-am vorbit deocamdată, dar vom avea în viitorul apropiat o discuție cu domnul Țiriac. Pașii adevărați au pornit deja"
Cornel Dinu

URMEAZĂ LUCESCU?
Dinu l-a contactat și pe Mircea Lucescu pentru a se alătura proiectului, iar actualul selecționer al Turciei a confirmat interesul:

"Am vorbit cu Cornel și mi se pare o idee interesantă. Eu sunt curios să știu ce intră în cele 5 milioane de euro. Intră palmaresul clubului? Intră lotul de jucători? Terenul central, terenul de antrenament? Văd că Badea și Negoiță nu ajung la o înțelegere privind construcția noului stadion și e mare păcat pentru toți dinamoviștii și pentru tot sportul românesc", a spus Il Luce pentru Fanatik.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii