Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Prima decizie a lui Dănciulescu după ce a devenit director general la Dinamo!

[starttext]



danciulescu a semnat ca director general



Ionel Dănciulescu (41 de ani) a luat rapid prima decizie ca director general la Dinamo. Devenit azi al doilea om în cadrul clubului, Dănciulescu a decis că Florin Bratu (38 de ani) nu va avea nicio problemă în funcția de antrenor al roș-albilor și a garantat că acesta își va duce la bun sfârșit contractul, indiferent de rezultate.




”Voi lucra foarte bine cu echipa pe care o am, voi avea o relație foarte bună cu Florin (n.r. - Florin Bratu, antrenorul principal), pentru că vom lua deciziile împreună. Eu voi decide la Dinamo și în privința antrenorului, dar Florin are susținerea mea din toate punctele de vedere. Dacă vrei să ai rezultate, un drum al tău de a face performanță, trebuie să ai continuitate și la nivelul băncii tehnice.

Florin, cât are contract, un an și jumătate, va fi antrenorul lui Dinamo, nu se pune problema de a-l înlocui chiar dacă nu va avea rezultate. Pentru că acestea nu pot apărea peste noapte”, a spus Ionel Dănciulescu, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal European”, de la Digi Sport.

Fostul atacant a fost instalat, miercuri, în funcția de director general la formația din Șoseaua Ștefan cel Mare. Această poziție îl pune pe fostul atacant, din punct de vedere ierarhic, deasupra președintelui Alexandru David. Numărul 1 la clubul Dinamo rămâne acționarul majoritar Ionuț Negoiță.

Ionel Dănciulescu a mai ocupat funcția de director general al clubului Dinamo București în cursul anului 2014, atunci când ”haita” era condusă de Flavius Stoican. Ulterior, în ianuarie 2015, fostul atacant a fost înlocuit de acţionarul majoritar Ionuţ Negoiţă cu Daniel Stanciu. De atunci ocupă postul de director sportiv.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii