Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Primele contre intre Bratu si Negoita. Antrenorul nu vrea să se conformeze

[starttext]







Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, ar vrea să limiteze numărul de jucători tineri din echipă, dar finanțatorul Ionuț Negoiță insistă ca tehnicianul să se bazeze în principal pe fotbaliștii lipsiți de experiență.




Ionuț Negoiță este în negocieri pentru vânzarea clubului, dar se gândește și la varianta în care nu va reuși tranzacția și va trebui să continue ca finanțator al lui Dinamo.

Conform surselor Gazetei, afaceristul i-a transmis antrenorului Florin Bratu că vrea să vadă cât mai mulți jucători tineri în echipă atât acum, cât și din vară, aceasta fiind noua strategie a clubului.

"Mitraliera" nu prea a fost de acord cu această politică și i-a transmis omului de afaceri că vrea să formeze o echipă competitivă, cu jucătorii experimentați care rămân și din vară, gen Hanca, Nistor sau Salomao, iar golurile de lângă ei să fie umplute cu jucătorii români tineri.

Atitudinea lui Bratu l-a făcut pe Negoiță să anunțe săptămâna trecută o ședință, care nu s-a mai ținut însă. Acum și-a convocat colaboratorii din nou, le-a transmis că vrea să se vadă miercuri cu ei pentru a încerca să-l convingă pe Bratu să respecte noua politică a lui Dinamo.

Mai mult, Ionuț Negoiță speră să-l convingă și pe Ionel Dănciulescu să accepte postul de director general. Danciu a evitat până acum să dea un răspuns ferm managementului dinamovist, așa că Negoiță vrea un răspuns final miercuri.

Interesant este că deși Florin Bratu a fost prezentat oficial ca antrenor al lui Dinamo pe 26 februarie, Ionuț Negoiță n-a avut nici o ședință serioasă cu antrenorul pentru a discuta strategia clubului! Cei doi au avut doar discuții scurte, în trecere, pe la RIN sau la telefon. Negoiță a tot încercat să-i sugereze lui Bratu să facă precum îi spune, dar antrenorul s-a ținut tare pe poziții, astfel că finanțatorul dinamovist a hotărât să țină o ședință pentru a încerca să-l convingă pe Florin să formeze echipa majoritar din puști.

5
jucători români a trimis Bratu în primul "11" în victoria cu Gaz Metan, 3-0

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii