Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Prima discuție între suporteri! Lucrurile se mișcă tot mai mult în vânzarea lui Dinamo: ultrașii au urmat îndemnul lui Dinu

[starttext]






Ultrașii lui Dinamo au fost adunați de Cornel Dinu pentru a face front comun în ideea preluării clubului de la Ionuț Negoiță.




Lucrurile se mișcă tot mai mult în vânzarea lui Dinamo! Pentru prima oară de când Ionuț Negoiță a anunțat că vinde clubul, suporterii "câinilor roșii" s-au așezat la aceeași masă. Facțiunile care doresc să ia acțiunile de la Negoiță au urmat îndemnul lui Cornel Dinu și s-au văzut ieri.

Mister le-a transmis ultrașilor că nu pot emite pretenții dacă sunt sparți în mai multe entități. Ieri dimineață reprezentanții ONG-ului, cărora li s-a alăturat și Dinu, s-au întâlnit cu reprezentanții Peluzei Cătălin Hîldan, iar semnele par pozitive.

Tot Dinu le-ar fi cerut acestora să se întâlnească și cu reprezentanții ultrașilor de la Peluza Sud, pentru a se pune de acord sub "umbrela" unui singur ONG, care să preia acțiuni de la Ionuț Negoiță.

MISTER ADUCE "GREII"
Dinu aproape că l-a convins pe Mircea Lucescu să se implice, iar în zilele următoare, în funcție de tratativele dintre ultrași, Mister se va întâlni și cu Ion Țiriac, pentru a pleda și în fața acestuia cauza "câinilor".

0,031%
sunt acțiunile pe care Cornel Dinu le deține la Dinamo și pe care a anunțat că le donează ONG-ului suporterilor

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii