Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Continuă calvarul pentru un jucător important de la Dinamo: "Ne-a spus că are iar probleme. Dacă riscăm, ratează tot sezonul!"

[starttext]



Palici n-a vrut să prelungească în varî cu Dinamo, a ajuns în cele din urmă la Mouscron, unde a jucat doar 4 meciuri, iar din iarnă s-a întors în




Întors în Ștefan cel Mare ca un star, Antun Palici (29 de ani) o duce din accidentare în accidentare.




Antun Palici a dispărut din echipa dinamovistă, imediat după ce Florin Bratu anunțase ce misiune și-a impus.

"Antun a demonstrat că e un jucător bun, a fost și căpitan aici, din punct de vedere fizic el încă nu e la un nivel ridicat, pentru că n-a jucat în Belgia. Eu l-am găsit aici, nu e problema mea de ce a fost adus. Poate clubul și antrenorul n-au știut în ce situație e, dar am încredere că-l pot salva. În două săptămâni, îl pun pe picioare!".

Doar că antrenorul nu prea are ce să facă. Fotbalistul de 29 de ani a resimțit probleme musculare și a ratat meciul cu Gaz Metan (3-0). N-a vrut să riște, iar staff-ul roș-albilor nu a încercat să-l convingă s-o facă.

Doar că situația nefastă pentru Palici continuă, iar croatul va rata și derby-ul play-out-ului de la Botoșani, de mâine seară."În continuare spune că are probleme musculare, așa e, iar dacă am risca și s-ar rupe din nou ratează tot sezonul", spun "câinii".

Revenirea lui Palici se transformă într-un fiasco, mai ales că și dinamoviștii iau în calcul o reziliere a contractului mijlocașului în vară având în vedere că se reintegrează greu la echipă.

800.000 €
este cota actuală a lui Palici pe transfermarkt

25 de minute
a jucat în medie croatul în 2018 pentru "câini", în cele 3 meciuri

4,00
e media notelor din GSP în dreptul croatului în meciurile jucate de la revenire

FOTO: Cristi Preda
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii