Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contre între cei care vor să cumpere Dinamo: "Dinu vorbește prostii în legătură cu Țiriac și Lucescu.

[starttext]







Adrian Thiess, consultantul financiar care e în negocieri avansate pentru adcerea unui grup de investitori la Dinamo, îl contrează pe Cornel Dinu, care a spus că Mircea Lucescu și Ion Țiriac vor să investească la clubul din Ștefan cel Mare.




"Știu că nu e adevărat tot ceea ce spune Cornel Dinu. E și el la o vârsta înaintată, îl înțeleg. Dinu vorbește prostii în legătură cu Țiriac și Mircea Lucescu. Eu reprezint un grup puternic extern, negocierile sunt serioase, iar eu pierd o jumătate de zi ca să le explic oamenilor ceea ce scrie presa de la noi, din postura mea de consultant. Oamenii citesc și urmăresc tot și nu știu ce să mai creadă din toate aceste manțocării.

Dacă tot vorbește Dinu de investitori, atunci de ce nu i-a adus de mai mult timp și s-a trezit acum? Dinu mă pune într-o situație penibilă, în loc să ne susțină. Mă deranjează această situație, iar eu am o problemă reală după tot ce a spus. Ce se vândă Dinu? El are 0,1% acțiuni", a declarat Adrian Thiess la TV Digi Sport.

"Am vorbit cu Mircea Lucescu. Este un dinamovist pur sânge, dorește să participe, dar mi-a spus că are rezervele lui față de ce s-a întâmplat în România. A zis că atunci când va reveni în țară va analiza proiectul și dacă va constata că e spre binele lui Dinamo va participa. Vom avea o discuție și în acest sens cu Ion Țiriac, care simpatizează Dinamo, iar la finalul anilor 90 chiar a vrut să preia echipa" Cornel Dinu.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii