Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Selymeş îşi aşteaptă rândul: „Spun oricând DA pentru Dinamo”. Fostul internaţional aşteaptă un semn de la suporteri pentru a se alătura ONG-ului

[starttext]





dinamo, selymes, selymes antrenor dinamo


Fostul internaţional aşteaptă un semn de la suporteri pentru a se alătura ONG-ului care vrea să preia acţiunile lui Ionuţ Negoiţă.
„Este o iniţiativă foarte bună. În străinătate sunt câteva cluburi care funcţionează foarte bine în modul acesta de ani buni. Dacă proiectul este gândit serios, poate avea rezultate. Nu sunt sută la sută sigur că poate avea succes în România, dar trebuie încercat. Până nu testezi, nu poţi să fii sigur. Cert este că situaţia actuală de la Dinamo nu mai poate continua aşa”, a comentat Tibor Selymeş, întrebat de gsp.ro dacă se va alătura proiectului suporterilor.



Fostul internaţional susţine că nu ar refuza „Câinii Roşii” dacă ar primi o ofertă din partea clubului: „Eu vin la Dinamo la orice oră, în orice situaţie, dacă sunt chemat! Este echipa mea de suflet şi vreau să ajut cu orice pot.”

Selymeş îi susţine pe Bratu şi Dănciulescu
Selymeş e convins că actuala conducere a lui Dinamo îşi poate face datoria: „Sper să i se acorde timp să arate ce poate pentru că în România ori nu se acordă timp, ori sunt bani şi se ajunge la acelaşi lucru”, a spus Selymeş despre Bratu. „Important este ca ultima decizie sportivă să fie a lui. Dacă este lăsat să îşi impună strategia şi să ia decizii, vor apărea şi rezultate”, a vorbit fostul tehnician al Astrei despre Dănciulescu.

Pe lângă Cornel Dinu sau Marius Niculae, o altă fostă legendă a lui Dinamo care ar dori să se alăture proiectului este şi fostul selecţioner Mircea Lucescu.

sursa: www.fanatik.ro
[endtext]

Comentarii