Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Despre Dinamo şi viață, cu Câine Roşu"

[starttext]



Fotografia postată de Petrescu Alexandru.


Adrian Thiess promotorul unui vis?

Salutare prieteni!

Se pare ca perindarea atator natii de posibili investitori veniti de peste tari, indepartate zari si de peste mari sau a trupelor de teatru ambulante a cam luat sfarsit.
Personal cred ca toate aceste "gogorite" care ne-au fost vandute in decursul ultimelor saptamani au fost de fapt strategii de-ale lui "Ionut Copchilu Da Haur" de a ne distrage atentia de la starea jalnica in care Clubul Dinamo se afla de atat timp, stare devenita de urgenta practic dupa ratarea play off-ului si a Cupei.
In privinta investitorilor, cred ca Negoita a fost inspirat de proiectul doamnei Elena Udrea de a incuraja turismul cu un clip promotional, o frunza cu preturi astronomice de cateva sute de mii de euro, drumuri nationale care sunt sublime dar lipsesc cu desavarsire si de restu' seminte pentru fraieri.
Astfel incat, avand material inspirational, a fost foarte usor pentru IONut (catod sau ce dreaq o fi el) sa aleaga stratagemele acestea pentru a oferi "vulgului" CIRC si PAINE, dupa metoda marelui Caesar.
Si au inceput a descaleca norvegieni, englezi, chinezi, pieile rosii a le lui Winnetou, pentru ca spectacolul sa fie complet.
In tot acest timp el mai vinde cam tot ce misca prin curtea lui Dinamo, mai trimite un alt personaj biblic - David( dar nu ala care se batea cu Goliath ), sa ne spuna maretele planuri pe care le are si pentru la anu' - mareata salvare de la retrogradare.

Ca sa aiba succes si recunoastere internationala, a ales sa se bata si la premiile Grammy, punand o trupa de actori sa creeze un fel de Asociatie( cu trecut incert si viitor sumbru ) fara istorie, pentru ca mai intai a fost C.A.P.-ul. 
Cam asta s-a intamplat pana acum, dupa umila mea parere.
Ce se intampla acum insa, mie unuia NU mai mi se pare un alt balon dezumflat, ba mai mult mi se pare singura varianta ca Dinamo sa devina un" grup sanatos la cap " ci nu condus de debilul mintal pe care il avem de vreo 5 ani.
Se pare ca Nicolae Badea, alegand ca intermediar pe Adrian Thiess, ar fi suscitat interesul unor oameni de afaceri din Orient de a prelua clubul.
Mie unuia, ceea ce imi da impresia de veridicitate este ca Badea, cu toate bubele pe care le are in cap, atunci cand permite folosirea numelui sau in orice fel in presa, chiar si la nivel de zvon da impresia unui lucru serios.
Buuun...
La acest moment se incearca declansarea unui audit de 1-3 luni absolut necesar oricarui eventual cumparator pentru a sti ceea ce cumpara, pentru ca negoita nu prea are ceea ce vinde daca treaba cu Badea nu este lamurita.
negoita ii datoreaza in acest moment lui Nicolae Badea 2 milioane de euro, in urma acceptului acestuia ca negoita sa poata folosi numele, sigla si palmaresul echipei.
negoita, neplatindui banii de atata amar de vreme, la momentul acesta se mai adauga 1,5 milioane de euro ca penalitati la intarzierea platii.
negoita spune ca vrea 5 milioane. Dupa cele 3,5 miliaone de euro pe care are de platit lui Badea, practic el ar ramane cu 1,5 milioane.
Daca vreunul dintre voi crede ca aceasta hiena va renunta pentru 1,5 milioane de euro la singura lui afacere profitabila pe care o are, eu unul il consider un naiv.
Chiar daca el nu este in ipostaza de a vinde macar de la 0, caci el vinde de la -3,5 milioane, asta ma face sa cred ca IN URMA ACESTUI AUDIT SE VOR DESCOPERI DATORII MARI, MIZERII FINANCIARE DE TIP CAMATARESC, ELUDARI DE TAXE SI IMPOZITE.
Nu pot sa cred ca pretul real a lui Dinamo, un club asa mare, cu o istorie in spate, cu un palmares valoareaza o asa suma modica.
Pe de cealalta parte insa, ma gandesc ca daca intentiile acestor oameni de afaceri din Orient sunt cat se poate de serioase, chiar si la un eventual pret de 10-15 milioane, nu ar fi mult pentru a prelua un club de traditie al fotbalului romanesc.
Pentru ca privind catre fotbalul european aceasta suma reprezinta salariul unui jucator bunicel de prin campionatele elevate ale Europei.
Dinamo s-ar putea dezvolta cu un astfel de investitor, avand o conducere " meseriasa", un plan de organizare occidental, strategii si obiective clare, un buget stabil, transparenta, fanii care atunci cand vor vedea ca Dinamo merge pe un drum sanatos, eu unul cred ca vor veni in numar foarte mare pe STADION.
Pe STADION - pentru ca si stadionul este elementul care garanteaza absolut succesul. 
Stadion pe care Statul Roman ascutindu-si furculitele, linguritele sau mai stiu eu ce instrumente il va construi secolul asta.
E amar ce spun, noi avem nevoie de acest stadion ca de aer.
Destul din cauza reultatelor dezastruoase ne raportam de vreo 10 ani doar la trecut, doar la foste meciuri, foste glorii, foste cupe foste....
Un"mare fost Dinamo".

Vrem un Dinamo care SA INCEAPA SA MEARGA IN PICIOARE.
Destul l-au invat altii sa mearga doar de-a busilea.

DIN CENUSA SA RENASCA UN MARE DINAMO!

V-am pupat cu drag, Caine Rosu!

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare! 

This article is a pamphlet and it should be trated as such.
Articol scris de: Caine Rosu
sursa photo: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii