Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Proiectul lui Thiess la Dinamo prinde contur. Cine ar urma să fie preşedinte şi ce glorie va fi implicată în club

[starttext]



Fani dinamo


Ciprian Marica ar urma să fie preşedintele lui Dinamo, în cazul în care grupul de investitori care încearcă să preia clubul prin intermediul lui Adrian Thiess vor ajunge la un acord cu Ionuţ Negoiţă, actualul acţionar majoritar al alb-roşiilor.



Mai mult decât atât, una dintre fostele glorii din Ştefan cel Mare, Radu Nunweiller, ar urma să fie implicat în conducerea clubului. Fostul mijlocaş al "câinilor" este cunoscut de o parte a investitorilor, printre care se numără şi oameni de afaceri elveţieni.

Totuşi, Thiess a dat asigurări că preşedintele va fi român, iar alesul este Ciprian Marica, care are atuul de a fi jucat pentru Dinamo, club la care a şi crescut de altfel.

"Am discutat cu mulți, cu Ioan Andone, care e un prieten al meu, Ciprian Marica, oameni care sunt alături de club de mulți ani. Viitorul președinte nu a condus niciodată un club, dar are multă expertiză și are multă școală. Viitoul președinte e din fotbal și a jucat si la Dinamo", a declarat Thiess.

Obiectivul proiectului este ca în patru ani Dinamo să obţină calificarea în Liga Campionilor, cu o echipă din care nu vor lipsi jucătorii străini de calitate, dar în care accentul va fi foarte mult pus pe tineri din propria academie.

Totodată, există promisiuni că fanii se vor bucura de un nou stadion, modern şi cu o capacitate de peste 20.000 de locuri.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii