Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Negoiță nu mai vrea să audă de fotbal!" Patronul a lăsat Dinamo pe mâna angajaților. Anunț sumbru despre salarii


[starttext]



danciulescu negoita dinamo


Proaspăt instalat în funcția de director general la Dinamo, Ionel Dănciulescu a luat în mână frâiele clubului și a făcut o serie de precizări cu privire la noul său rol, dar și cu privire la acționarul majoritar, Ionuț Negoiță, despre care spune că "nu mai vrea să audă de fotbal" și e gata




Ionel Dănciulescu, principalul responsabil și factor de decizie pe latura sportivă la clubul Dinamo și președintele Consiliului de Administrație, Alexandru David, care se ocupă de partea administrativă, au drept obiectiv stabilirea echipei pe linia de plutire, dar perspectivele nu sunt deloc îmbucurătoare.


Patronul intenționează în continuare să vândă clubul și nu mai vrea să bage niciun ban. Omul de afaceri lasă bugetul pe seama oamenilor din organigrama clubului, iar lucrurile se reflectă în primul rând în bugetul salariilor pentru sezonul viitor. "Va fi mult mai mic decât în acest sezon", spune Dănciulescu. El și Alexandru David trebuie să asigure veniturile în cadrul clubului, fără sprijin financiar din partea patronului.

"Legat de decizia domnului Negoiță de a vinde nu s-a schimbat nimic. Își dorește lucrul acesta, iar noi, cei care suntem acolo - eu pe latură sportivă și Alexandru David, care se ocupă de latura administrativă - trebuie să găsim soluții și să menținem această echipă pe linia de plutire. Domnul Negoiță nu mai vrea să audă de fotbal. Trebuie să ne autofinanțăm, iar lucrul ăsta putem să îl facem doar din drepturile de televiziune și din aducerea de sponsori sau vânzarea de jucători", a spus Ionel Dănciulescu, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

"Din ce știu și am vorbit cu David, pentru sezonul viitor plafonul salarial lunar va fi mult mai mic decât a fost în sezonul acesta - 140.000 de euro net. Plus bonusuri individuale de performanță", a mai spus directorul general de la Dinamo.

"O să stau mai mult la birou în această perioadă. O să încerc să aproape și de Florin (n.r. antrenorul Florin Bratu) și de echipă, pe cât posibil. Încercăm să obținem maximum din acest play-out, să terminăm pe locul 7 și să câștigăm cât mai multe meciuri. Sperăm să câștigăm și niște jucători. Personal, mi-aș dori ca unul - doi jucători dintre acești tineri talentați să poată fi implementați în primul 11 și să fie titulari de bază în sezonul viitor la Dinamo", a mai precizat fostul atacant.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii